Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
@1310 ima protoka zraka, zivnule su nakon jucerasnjeg zaljevanja. samo sa nemam pojma da ovu u manjem potu izvadim i ostavim samo ovu desno ili da obje peglam ili sta? nisam pametan, bitno je da su cure. Prvi je grow, zato albanka inace uzimam premium sjeme odma slj put. Cilj mi je napraviti ovako nesto
Koliko zemlje je u ovoj ljevo
Ja to nebi dirao previše išao bih sad do kraja s obije jer nemaš baš neku visinu
Jedino ovu ljevo možda presadit u veći pot jer joj je malo zemlje koliko vidim
Strech su odrasile vise manje tako da sad ce se samo punit
Ma iskreno po meni ja nebi to vraćao u vege ovu ljevo bih presadio u veći pot cca 10l i furo bih dalje na cvjetanju napunit će se one i kad završe idi novi grow
Sad na njima ući i treniraj promatraj kako dišu i koliko biš sljedeće mogao pustit u visinu imaš tu još sigurno 2 mj do kraja i ako ih dobro odradiš bit će tu masnoga
Al ti kako želiš ovo je samo moje mišljenje inaće ljepe su i zdrave bravo
Hehe, euforija preuzela!
Presadi lijevu u vecu teglu, lakse ces izgurat grow s manje zaljevanja i prihrane. Nek se dobro zemlja osuši prije presadnje. Sreca prati hrabre, onda hrabro u cvatnju i broji tjedne.
UPDATE: 16.11.2019
Dan 38 ukupno, 17 dan od prebacaja na 12-12. Naprosto uzivaju, nemam sta puno za dodat.Napravio laganu defoliaciju od ispod , jedno 15 listova, bolje ce disat jer je prasuma. Prilazem sliku gnojiva koje koristim, znam da sam to trebao napraviti na pocetku, ali bolje ikad nego nikad .
@1310 koliko bi se sad ova ljevo mogla povecat do kraja? 20 cm u visinu?
Naime , nisam ni sam siguran, ove LM301B samsung diode toliko daju svjetla i sabijaju biljke dole da je to cudo
jos 2 mjeseca cu ih ostavit
Imas gumb na svom lijepom panelu, smanji svijetlo. Nije puno prejako jer bi imale opekotine, izbljedele fleke, imamo temu o opekotinama od tikija, virni malo. Kad je biljci aman taman svijetla? Kad su listovi uzdignuti ka nebu, ovako odprilike. Biljka reagira vrlo brzo na smanjenu svijetlost, kod ovako malih za pola sata, daj im sat dva vremena . 20ak $ i imas instrument, tema vutrometar!
@1310 a sta da smanjujem 120w? i to jos u cvjetanju? Vidjet cu kak ce se ponasat. Smanjit cu im svjetlo na 90-100 w na dva tjedna pa cu vidjeti.
imam jos jedan panel od 65 w sa LM301B x 115 kom. Taj sam namjeravao stavit zadnji mjesec cvjetanja.
@MaxMarica onaj video gore 231G JBT!!! ovo mi je san snova ovako nesto napraviti i dobijati tu kolicinu za licne potrebe u pc ili serverskom kucistu jos hahah koji je lik car, koliko bi kostalo ovako nesto napraviti ? imas li ideju, posto si rekao da te zanima ?
@DWC4LIFE* skup je sistem kao sto vidis na pocetku ima popis opreme, obzirom da on koristi kvantne ploce i sastrane. po mojoj procjeni oko 700-800 eura ovaj njegov setup kosta. da to je idealno za velicinu i ne treba vise. frajer dobije 250 suhoga iz pc boxa, naravno tu je i genetika strejna bitna i nije bezveze izabran
Ljudi sa 4 biljke ne dobijaju toliko na 60x60 cm... koliko taj lik u tom micro pc grow-u, lik ima godlike skill... ucis dok si ziv... eto ovo za "ring" taj sraf sto je stavio da se stablo ne siri ne deblja, sa time dobija oko 30% plus i biljnoj masi.
UPDATE: 22.11.2019
Dan 44 ukupno, 23 dan od prebacaja na 12-12
Dobar dan dragi forume, nije me bilo par dana. Cure su super i obozavaju ovo svjetlo, istina ova desno nema zemlje ali jbg, nema veze sad. Ovo je ionako testni grow sa no name sjemenom, pa kad se sve usavrsi , krecem sa premium sjemenom
razmisljam izbacit malu i stavit dodatni panel sa LM301B od 65 wata sastrane? oce bit overkill sa svjetlom? mozda ce trebat neki plexi izmedju svjetla i biljke, nemam pojma, probat cu sve dok ne nadjem najbolji model.
Ništa ne izbacuj ovu desno malo više hrani i to je to za
Ne kompliciraj previse ljepo se pune i bit ce tu ljepih hedova
Pusti sad svjetla koncentriraj se vise na biljke svjetlo je lako dodat al biljke treba upoznat samo sibaj dalje i planiraj ostalo za sljedeći grow
A što se tiće videa gore ćovjek ima iskustva ii pitanje je koliko je bilo neuspjesnih growowa s malom kolicinom tako da iskustvo i poznavanje biljke je bitno i to treba usavršit
UPDATE: 24.11.2019
Dan 46 ukupno, 25 dan od prebacaja na 12-12
Pozdrav svima, cure su okej, mala vise ne raste, ali velika jos uvijek radi strech.Pala je defoliacija opet jedno 20 listova od ispod, pre velika je suma dole. Do sada su bile na pola preporucene doze gnojiva, zadnje zaljevanje ful doza