Hvala na podršci i željama ali ajmo mi dalje sa temom nastaviti...
Vidim da su se vodile rasprave oko konzumacije eteričnih ulja i jačine terapijski doze pa ajmo od tuđa krenuti...
Doza od dnevnih 300mg bioaktivnih kanabinoida je ustanovljena kao idealna početna terapija kako zbog cijene tako i zbog učinkovitosti, razlika u tri puta manjoj cijeni početne terapije može kod nekog značiti razliku između života i smrti a ako je terapija pre slaba lako se pojača nakon kontrole... Ja bi bio naj sretniji kad bi svako imao financijskih mogućnosti i toleranciju da krene sa 1.000+mg dnevno ali to je rijetko slučaj...
Što se tiče eteričnih i fenolnih ulja koja se koriste za nadomjestak terpena i čišćenje receptora, konzumiramo ih u praktički homeopatski dozama te do sada nisu ustanovljene nikakve nuspojave...
Bilo je i nekih pitanja oko terapija ali ne znam dali su članovi još aktivni pa da ne odgovaram bez veze, tu sam za sada koliko stignem pa pitajte ponovo pretty please...
15 eura boca(dostava pola)5-7 dana cekanja.nađe se u prahu tu i tamo). Koliko sam skužio, on je ful bitan a naručit now food iz amerike, može mi značit i mjesec dana čekanja.
Ne.dali mogu upotrijebit u prahu na neki način?
Napravi jednu turu bez etericnih pa po potrebi dodaji.Moje misljenje je kako etericna ulja veoma mogu promjeniti sam rad kapsule.Prirodni terpeni su druga prica.Eterična ulja?! Limunsku travu ću zamijenit limunom ( koliko sam skužio, jedno i drugo imaju umirujuća svojstva ). Kopaiba? Je jako važna ili je mogu zamijenit? Imam na raspolaganju borovo ulje, čajevac, metvica, eukaliptus, antistres ( mix 15 biljaka: lavanda, kamilica, metvica, ružmarin....)
15 eura boca(dostava pola)5-7 dana cekanja.
Ne.
Napravi jednu turu bez etericnih pa po potrebi dodaji.Moje misljenje je kako etericna ulja veoma mogu promjeniti sam rad kapsule.Prirodni terpeni su druga prica.
Sretno.Mozda se i herb javi,mozda.
Samo svrab od seboreje? Meni je osobno nakon 5-6 dana mazanja uljem potpuno nestalo ljuskavih svrbljivih crvenih krasta od seboreje. Još sam pustio seboreju da se razmaše, da baš imam na čemu raditi. I mazao samo jedan dio kože. A onaj drugi netretirani dio kože mi služio kao kontrola. U svom dvadesetogodišnjem iskustvu sa seborejom nisam naišao na nešto što pomaže ovako efikasno kao RSO.Hvala na korisnim informacijama! Ja sam mislio na tumorske promjene na jetri, s problemima na jetri izazvanim konzumacijom alkohola nemam iskustva pa su tvoje informacije dobrodošle
Edit: Za problem svraba mi je poznato, meni krema od konoplje trenutno rješava svrab od seboreje a usput rješava i perutanje, ali to je za neku drugu temu.
Pratio sam sve tvoje poruke od početka ovde na forumu. Jako mi je žao zbog toga..@Homo sapiens Vazi i za metastaze na jetri.
Moja supruga je imala rak debelog crijeva koji je metastazirao na lijevi jajnik. Operacijom su joj uklonjeni jajnici i maternica. Uzimala je cisto RSO ulje jedan i pol gram jacine 65-75 posto THC-a i stvari su bile koliko toliko pod kontrolom. U nedostatku ulja napravio sam joj biomix kapsule. Od kada je presla na biomix po omjeru Herbal Boba (1:10) pojavilo se 8 metastaza na jetri u roku od 3 mjeseca. Isao sam malo istrazivati nasao podatak da je za lijecenje raka biomix kapsulama potrebno raditi omjer 1:5, a ne kako se ovdje navodi 1:10. Moja supruga je preminula par mjeseci iza toga.
Sretno u lijecenju!
Poštovani Sensi Star, puno hvala na odgovoru.Koristili smo ulje samo oralno. 45 minuta prije uzimanja ulja mala zlica do vrha puna kokosovog ulja, apigenin, amenotoflavon.
I jos jedan detalj vezano za biomix. S obzirom da su joj izvadjeni jajnici i maternica usla je u prisilnu menopauzu. Znaci skoro pa konstantni valunzi. Kada je bila na ulju toga nije bilo, al kada je presla na biomix opet su se pojavili valunzi.
Ja sam misljenja da biomix u omjeru 1:10 nije dobar za lijecenje tezih rakova. Al to je samo moje misljenje.