Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Pojačaj ventilaciju, čini mi se da se kofrce prema gore listovi. Sta ce tek kad digneš panel na 75% probaj naštimati unutrašnji vent da puse po njima i da ih ljulja pomalo.
Pratim... Jesu se automati što popravili u zadnje vrijeme? Sadio sam ih nekad ali nisam naletio na neki da je ok. Sad vidim da ih hvale, posebno Fast Budove sorte, Strawberry Gorila, ovu Gorila Kolačiće, ali nadam se da nije sve samo marketing?
Pratim, pratim, ali tek sad sam popratio i onu avanturu sa pepelom tako da bi bilo dobro da pratiš i ti. Manje je više... i u životu općenito, a pogotovo u ovom sportu. Sretno ovaj put, od srca ❤️
Tri curke u 15l potovima su dobile 3 zlice sominog top feeda i 20g palminog praha.
Gorila glue
Ova je u platnenom potu, mislim da je neki 8-10 litara nisam siguran. Dobila je 2 zlice top feeda i 10g praha
i na kraju najmanja medu njima u potu od 2l je dobila jednu zlicu i 5g praha. Mislim da joj nije bilo potrebno, ali da se ne osjeca zapostavljeno sam je nahranio
Popile su oko 10 litara caja nekih 30ak grama i 5 zlicica melase. Vlaga mi je malo skocila 60-65%, temperatura 22-29 stupnjeva. Skinem im tu i tamo koji list, valjda im nece smetati
Evo nas na 38. danu, popile su 12 litara caja, nemam sta previse za napisat. Samo ih zaljevam i to je to lumatek i dalje na 75%, vlaga i temperature ostale nepromjenjene.
To to. Mijenja se. Par puta svaka tri dan i onda opet na 4 Nazad. Mijenja se uglavnom, nije fixno. Slobodno na svaki 2, pa uprati. Slikaj i stavi slike, nije problem