Galerija fotografija s komentarima

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Himalaya

☢⌛
Urednik
Moderator
10.08.2012
6.760
35.540
2.598
12
Himalaya
www.vutra.org
Pa vecina stvari koje sadimo su hibridi,rijetko da neko sadi neke izvorne sorte bilo cega sto je i cest slucaj na nasem forumu i nama dragoj biljci. Svi pusimo neka "sranja" jer u opisu pise da je extra yield ili ne znam ni ja sta

420Florist

Zimbabwe
Banovan
25.07.2017
2.155
9.067
258
Harare
shitexpress.com
Danas malo o drugim biljkama, imam u jednom boxu jedan mali problem, koristio sam jedno vrijeme djubrivo od zare, izgleda da vise nije u redu, napravljeno je pocetkom maja, znaci desila se stvar, da se na zemlji pocinju sakupljati musice poslije koristenja tog djubriva, sklonio sam prvi sloj zemlje jedno 1cm, bacio nove, sacekao 2-3 dana, da se ne bi kakve gljive pocele stvarati zbog vlage i tog ustajalog gnjojiva, na svu srecu nista se nije desilo, osim da se ustanilo jedno par izbjeglica..
Sada da ne prscem u indooru, pogotovo ne u tom malom boxu gdje testiram svoje diy stvari, dodjoj na ideju da ubacim 4 biljke pojedinacno u svaki cosak boxa.. XD
a radi e o biljici "carnivoren", tip biljke koji se hrani od "mesa", znaci od mušica, muha, mrava i drugih vrsta mali insekata.. <- "biljka mesozderka" na nasem..
pa bom vidjet cu, imal pomoci :p ovo je samo test, i neke moje lude ideje.. xD
znam ja da vecina tih stuha/mušica može bacit larve/jaja vec na cannabis plantse, i da se tu onda druge mjere moraju poduzimati..
no, kao sto sam rekao, ove cistacice ne smetaju imaju mjesta.. tako da.. who cares
eh da, jedna je vec pocela jesti :razvaljen::
IMG-20170914-WA0012.jpg IMG-20170914-WA0023.jpg