Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
U kraju u kojem sam ziveo do nedavno, sad sam jedno 80ak km udaljen, ali ovde(irska) su jezera I reke pune pastrmke I kapitalnih stuka I sto je jos interesantno vezano za stuku nema lovostaja I na dosta mesta netreba dozvola za pecanje.
Nisam nikad vidio tog pauka pa sam iso guglat
Zasticen u nekim zemljama, i kolko vidim full rijedak pauk
...a harmless male Ladybird Spider in the genus Eresus, a group of relatively rare spiders. We have a lengthy post on our site of a female Ladybird Spider from Slovenia. Ladybird Spiders are sexually dimorphic and the males and females appear to be different species
Ja sam Jasmin posadio ove godine tamo u prolece... nikako mi se nesto nije dalo,te ove godine nalete slucajno krenuo lagano a mislio sam da ce bolovat ovu godinu,nakon sto ga je ker jednom prokopa i izgrizao za medalju
Samo pedala, bez cilja i po njivama. Na žalost, to je jednini preostao kutak pod vedrim nebom gdje se osjećam sigurno i gdje mogu na miru , bez straha da će me klepit, pa da opet moram plaćat kaznu i puniti državni proračun .