Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
baš i kod mene cvjeta, imam je podosta u dvorištu i kolko god da je ima uvijek fali, ovih dana moram napravit novu turu lijeka za ciste a treba pola kg svježe
je je haha...makar moj nikad nije bio crven. uvijek je cijeli zelen i sad prvi put vidim cvijet. jedan jedini na pol m2. mozda je sedum sexangulare...al ko ce ga znat. pise da ima preko 400 vrsta
fala Power
Šteta bi bila definitivno, al kako ga je majstor otpilio motorkom da je iz šusa napravio dva, nije ni svjestan koje je umjetničko djelo napravio, to nisam ni zakačio, evo stiže još fotki...
ovaj prvi pis sa druge strane
i drugi dio
ajmo malo tko je umjetnički nadaren nek nabaci neku ideju kako i šta napraviti od toga, idem srolat jednu možd i meni nešto sine
Ovo neznam sto je...zaboravio sam sto sam posadio. Intenzivan miris po Klinčiću ili klinčić+peršin. Jednostavno ne mogu odgonetnut sto je to al mirisi prekrasno
Izgleda da je. Buni me sto znam kako izgleda bosiljak koji nije u cvatu. Veliki mekani listovi. Ovo ovdje je sad skroz tvrdo i lisce je malo i spicasto.
ako se ne varam ima bar 30ak vrsta bosiljka... verovatno nemaju svi velike mekane listove moguce da imas neki koji nisi ranije imao, koji god da je ne moz biti los, uzivaj u smeku, osisaj cvetove i susi, mozda nastavi jos cvetati