Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Green Gelato,RQS,cvjeta nekih desetak dana,strech staje lagano,papa plagron alga bloom+sugar royal+vita race,do green sensationa ima još dosta pa polagano!! Respcect svima na forumu.. iii sretno!!
Pozdrav svima,nakon pocetnog odusevljenja jer sam prvi put pobrao par topova uslijedio je zajeb.Kod trimanja primjetim par gusjenica a onda poslije još par njih duboko u hedu.Znam da one jedu sve na šta naiđu a i ostavljaju buđ i govna za sobom al mi treba konkretan odgovor.Jel se mogu ovi vrhovi nakon ciscenja bez opasnosti ložit?Inace biljka stara 5 mjeseci vec jednom slucajno prepolovljena i pobrana al se donji dio iznenadujuce razvio a sad izgleda ovako.
Ista sorta zemlja i gnjojivo prva je kasno topirana 2.nije topirana nikako 3.topirana na vrijeme 3/4sprat cvjetaju oko 25 dana,zanima me da li je kasno topirati ovu što nisam nikako?Pozdrav.
Royal Gorilla automatic zadnja za ovu outdoor godinu .
Znaći to je automat koji(po meni) definitivno radom i kvalitetom dima može parirati fotoperiodnim damama.
Evo i moje divljakuse. U cetvrtoj su sedmici cvjetanja, koji dan gore dolje. Hranjene su prije 4 dana, danas je po planu bila voda, ali nisam stigao, pa kad se mogne. Poceo sam sa laganom defolijacijom, ove dvije vece su prilicno guste unutra, pa moram preventivno djelovati, s tim da sam to odradio nakon slikanja i ispalio se. Malo sam se zabrinuo oko berbe, mislim da cu morati poceti skidati oko prvog zbog putovanja, ali o tom potom. Plan je jos dva kvalitetna hranjenja odraditi, a onda voda pa dokle doguram s njima.
Pozdrav majstorima, bas lijepih biljaka ima tamo negdje out
Evo i slicice
@Jusufijovič ,odlične!! Ali o kakvom skidanju ti pričaš,koja dva hranjenja? Ovo kak sad djeluje je kao da su na 1/3 cvata,ima tu do kraja još 30/40dana,šteta bi ih bilo ubrat nezrele..
Naravno da bi bila steta, ali bi jos gore bilo ako otputujem 10. 10. vani i vratim se polovinom novembra. Zato i rekoh da sam se zabrinuo. Ja cu taj put nastojat prolongirat maksimalno, a u sljedecih 15ak dana cu vise znati na cemu sam.
Green Gelato,17 dana cvata,auuf mu prijaju ovi dani ko budali šamari.. flipam ga na dnevnoj bazi zbog jednolikog shape-a,jbg bolje je!! Napapo se plagrona i pići.. Respect evribadi