Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Shaman (Dutch Passion) ulazi u četvrti tjedan cvijeta.. Imam dvije dosta kasno posađene i bez puno treninga pa se nadam barem na jednoj dobit purple boju.
Slabo san slikava ove godine, ali evo najveća oko 120 dana , oko 120 grama u 25 l
Tražila je vode svaki dan, dan ipo, kad bi je pustija 2 dana listovi bi već pali i izgubila je dosta fan listova. Zvijer je bila konstanstno žedna
Green gelato rqs,neznam više ni koji je dan,11.05. je niknuo! Ugl imao sam sranje neki dan sa nevremenom,naime raskolila se dolje na glavnim rašljama i sva sreća pa sam brzo skužio i odma izletio vanka mobilizirat ju i evo je fala nebesima živa i zdrava.. čuka mi dvaput preskočila kad sam ju vidio da jedna strana visi na dolje grane skoro do pločica,uff neugodno iskustvo,ne ponovilo se!!! Moram ju dodatno osigurati jer ovo nenormalno vrijeme ju je u stanju iščupat jbt... ekipa sretno vam dalje do plodova sad kreće najteži dio!! Pozz i respect svima.. Pogledajte prilog 413264
Auto lemon se puni pistilama ali je pitanje da li će završiti jer u ovih par dana je kiša bila i temperatura noćna je išla ispod 10°C a i dnevne nisu išle preko 17-18 pa ću je možda prebaciti indoor.
Gelat OG ni traga pistilama što je vjerovatno pokazatelj da fotoperiodne biljke u mom kraju ne mogu uspjeti, počela je kao eksperiment da se zna za sljedeću sezonu šta može a šta ne. Sljedeće sezone 01.06. iznijeti autose drugo ne može uspjeti.
Bio veceras u obilasku domestikusa, cvjetat su pocele oko petnaestog, prihranjene dvadesetog sa pola doze lista, pola doze cvijeta, pa cu povecavati postepeno kolko budem u mogucnosti da obilazim. Danas nisam hranio jer je kisa cijelu sedmicu padala, sve je jos mokro.
Ova je imala milion problema od pocetka i dobro se izborila, nije topirana da je dodatno ne stresiram. Mogla bi i boju neku baciti izgleda, ili joj je to od 6 stepeni C prije 2 3 noci. Uglavnom, ostalima nije smetalo, osim sto ih je usporilo malo.
Treca je jos gore muke prosla, i nekakva je ruzna od pocetka. Bukvalno je imala samo stablo bez ijedne sporedne grane, pa sam je negdje pred cvjetanje jednom topirao i malo se rasirila. Zbog svega navedenog ona mi je najdraza hahaha.
I pocela je 2 3 dana kasnije sa cvijetom nego druge dvije.
ovo kod frenda ti je biljka pohermila...ako ima jos koju zdravu pored te tu pohermljenu da pocupa i baci,ako nema drugu moze probati da cupka bananice,ali mrka je to kapa...
Nakon mnogih problema, te ostanka bez skoro svih listova nakon obilnog zaljevanja bio plantellom-bio insekticid, djevojke su vec duze vremena u cvjetanju sto aktivno, sto pasivno :) Uglavnom radi se o zatvorenom balkonu sa 2-3 sata direktnog sunca, te nocima obasjanim javnom rasvjetom...
Pozdrav,gdje pogu postaviti upit vezano za bilje a da nije spam,smatram da ove biljke imaju potencijala ali ja nemam dovoljno iskustva da ih dovedem do kraja kako treba,unaprijed hvala