Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Green gelato,carica terase,stara oko 30 dana. Presađena danas u fabric pot 19L. Zemlja terra supstratica 100%bio od homeogardena!! Topirao sam mu 4 glavna vrha nakon transplantinga,nek se račva,ne dam mu da ide u vis!! Toliko za sad do sljedećeg javljanja peace...
Afganistanac star 53 dana.dnevno ima sunca nekih 10ak sati.raste ko blesav.ne dodajem nikakva gnjojiva,nisam ga topira,cista priroda.valjda ce bit nesto od njega
Plantella radi posao. Bio sam oprezan sa stajnjakom, ali imao je snage za prvih dvadesetak dana, pa sam malo i zakasnio sa gnojenjem. Bolje i to nego da sam ih sprzio. Ovu sam topirao jos jednom, ove koje jedva prezivljavaju nisam ni slikao.
Kažu da konoplji "prijaju" stolisnik i kopriva pored nje, posebno zbog terpena (tako kažu, prošle sezone u ovoj rupi je bila Carmagnola (kao i ove), po dvorištu smo imali tu i tamo stolisnika, ali ove godine oko ove Carmagnole se napravio krug stolisnika oko čitave biljke, tačno u krug oko nje gde nije bio prošle godine, izgleda da je ona prošlogodišnja "iskomunicirala" sa stolisnikom po dvorištu, "zvala ga" i on je sad to mesto fino okružio.. A i ova žica oko nje poručuje novokomponovanim jakim vetrovima da mogu da (ga duvaju koliko hoće.. A i spuštaću joj grane kroz tu mrežu/žicu..
Krenuo out ove godine puuuuno bolje nego lani.Skroz zamješani strainovi,pojma nemam što je što ali sam skonto da mi i nije bitno.Neka budu žive zdrave,bez puno stresa i da dočekaju kraj.
Svim groverima želim svu sreću i uspijeh i da vam svima hedovi budu onakvi kakve ste zamislili