Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Banana Blaze i Critical Orange Punch, dvije su prebačene u novi prostor, i ove 4 idu tamo samo da dovršim sve da nije gužva jer su autosi također tamo. Ništa od gnojiva zasad, samo slavol i voda.. Imali smo manjak sunca jedno vrijeme pa treba nadoknadit. Sve u svemu brutalan start ove godine.
Ispale su van taman kad je bilo loše vrijeme, novi prostor nije bio full spreman, a bilo bi šteta da su bile skroz potopljene od silne kiše pa smo ih spremili u kavez .. Sutra upadaju kod ostatka ekipe.
Evo moje ljepotice...
Malo sam eksperimentisao sa njom (sado mazo) ovo ono Pa me interesuje misljenje i upozorenje na greske.. ovo mi je prva biljka !! Dobro je porasla od zadnje objabe..
Neka domacica i stara je 40dana!!upozorite me na eventualne greske idobar savjet je uvijek dobro dosao!! Lijep pozz
Nista nisi uradio sa vezivanjem listova druze. To ti je isto ko da si celavom covjeku snalu stavio na uho. Moras malo prikupiti informacija i citati...
Evo i mi se odlučili da pokrenemo jedan tekst vezan sa sve tretmane biljaka... Sretno Vam bilo u daljnjem growanju i nadamo se da ćete ovdje pronaći neke zanimljive i korisne stvari... Ovaj vodić bit će podijeljen na 5 dijelova: I.) Značenje treninga II.) High Stress tehnike III.) Low Stress...
Sve ide odlično. Oba gelata su ušla u cvijetanje 2 tjedna+ u odnosu na ostale i jedino mi je žao šta se nisan zajeba pa bar jednoga stavija u 45 litarske potove, al sada znan za drugu turu.