Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Nepoznate Spanjolke u nedelju prebacene na sajt. Danas isao u obilazak i imao sta da vidim, jedna je bas lepo krenula dok ova druga ima neke fleke po liscu i par listova se sasusilo. Ne znam da li sam trebao da skinem ovo suvo lisce...
Evo prvo ova bolesna
E sad ova mi deluje bas zdravo, malo je nesto gricnulo jedan listic sve ostalo pet za sada.
Plamenjaca druze. Pojavljuje se poslije obilnih kisa i visokih temperatura. Ja osobno koristim Ridomil gold, ali on je vise preventivan. Tj pomaze kurativno najkasnije 72 sata od pojave simptoma. Ako zelis organski tretirati pricekaj nekoga tko ima iskustva u tom podrucju. Sretno dalje.
Nepoznate Spanjolke u nedelju prebacene na sajt. Danas isao u obilazak i imao sta da vidim, jedna je bas lepo krenula dok ova druga ima neke fleke po liscu i par listova se sasusilo. Ne znam da li sam trebao da skinem ovo suvo lisce...
E sad ova mi deluje bas zdravo, malo je nesto gricnulo jedan listic sve ostalo pet za
Eh ako hoces plamenjacu rjesavat bez kupovine preparata ja znam da se to moze spricat rasolom mlijeka... (razrjedenim mlijekomkoje bi bilo dobro da bude domace...)
Osim toga znam da ljudi znaju probost stabljiku bakrenom zicom... (probodu pa obaviju oko stabljike onda se navodno ona prestaje sirit i ne prelazi taj bakar... jer inace krece od donjih listova prema gore...)
A postoji jos i rokanje modrom galicom sto mislim da ce bolje pomoci jer bi obo vise preventivno pomagalo i u samom pocetku pojave plamenjace ali... nije nikako organski...
Imam njihov foto Satans bride. Biljka fenomenalno raste, ujednaceno, nista joj ne fali i odlicno reagira na trening. Spanjolci obecacaju za sada i veoma im je jeftino sjeme.
Imam njihov foto Satans bride. Biljka fenomenalno raste, ujednaceno, nista joj ne fali i odlicno reagira na trening. Spanjolci obecacaju za sada i veoma im je jeftino sjeme.
Slazem se, jeftiniji od drugih a po kvaliteti nista manje vrijedni, cak bi rekao i od dobre vecine su bolji. Imam northern lights, white widow i blueberry od njih koji ce za koji dan pod noz, mogu rec da su biljke odlicne, nisu uopce osjetljive i ovako na oko mi se cine dobri yielderi, nisam vagao jos, ugl.pricam o auto sortama jer fem.sjeme im jos nisam probao al vjerujem da je isto dobro.
Pozdrav ekipa, nisam bio 5 dana do mojih lepotica, medjutim jutros smo se druzili i evo malo slicica. Cini mi se da su klonule malo od vrucine i suse, a ja nisam bio u mogucnosti pre ih zalit, pa evo tek sad. Evo slike od afghan mass 45i dan, po specifikaciji pise za 60dana da zavrsava. Treci put gnojen jutros, a zadnja dva puta sa duplom dozom plagron bloom
A evo i NL kojem je takodje 45i dan, on kasni nekih 5-10 dana, valjda zbog generike a i njega sam pokusao supertopirat pa sam ga i tu usporio malo. On ima bas listove na dolje, i jedna i druga biljka pocele da se secere fino. Malo me sramota sto imam NL a izgleda prilicno lose, uporedjujuci ga sa ovim budovima sto je kolega gore postao. Bas nebo i zemlja no ajde. Evo slike za njega
Moze jedno predvidjanje, ako sve protekne kako treba, koliko ce se ovde izvuci suhoga? (Imam jos 4 semena ali vremena sve manje kako dolazi leto, plus vrucine su ovde kao u 7. Krugu pakla morao bih se teglit kao konj sa vodom) i sta mislite ova prva postoji li sansa zavrsiti kako joj pise u specifikaciji, i koliko bi duzila preko toga? 15-20 dana? Hvala bracooo