Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Pozdrav ljudi evo i moje iz out-a
Nesto mi ne deluje da napreduje. Revegetacija bas traje listovi su bas lepi zeleni,ima jak ostar miris. Ne primecujem neke nametnike. Nisam djubrio. E sad receno mi je da poskidam cvetove koji su bili na njoj kad sam je izneo napolje ali nisam siguran da su sazreli. I da jel da odsecem kimplet granu sa cvetom ili samo deo gde ima cvet? Deluje kao da ima vise i vece hedove od kad sam je izneo. Napolje je dve nedelje.Znaci 15 dana.
Malo sam ovoj velikoj kičmu svinuo,druga je ko neki bonsai drvo sto mi se iznimno dopada.
Zaljevam sa Guanokalong plavi cep 15Ml na 10L po biljci kada one to zatrazi. inace samo voda
@mladji referent ma nece sad bit nikakvg napredka prebrzo vidi se da je shvatila koji joj je foto period i krenula je polako revegetirat sad to traje dok ona ne pocne bacat nove izboje grana i lista strpljen spasen
ja bi ostavio vrh vidices malo kad se ošečeri kad dobi neke kristačlcice barem a vodi joj daj sad jos koji put kad vidis da krene bacat nove izboje lista daj joj neko gnojivo za vegetaciju trebace joj dusika
Ok. Kupio sam plantelu list za vege i plantelu cvet+pk boost za cvetanje kad dodje vreme. to je test da vidim kako mi ide sam hemijom ostavicu je pocela je vec pomalo da se seceri
4 WW autosa.
Proklijali 01.04.
nakon dva tjedna na balkonu, donesene na sait...
19.05. su izgledale ovako,
a na danasnji dan ovako.
Pocetak cvjetanja,
Izgledaju zdravo i kao da im nista ne nedostaje...
Ja zadovoljan!
Po deklaraciji, od klijanja do berbe 80 dana, vec vidim da ce kasniti bar tri tjedna.
Pise i do 200 g po biljci, sto ne vjerujem da mogu izvuc iz ovako male biljcice (mozda me iznenade).
Ima li netko slicna iskustva sa ovom vrstom, imam li sanse (ako bude mazena i pazena), nekih cca 100 po biljci, to bi bilo zadovoljavajuce?
Svidja mi se prakticnost u brzini autosa(i sve sto s tim ide), sad jos i da sa urodom pozitivno iznenade...
Evo i moja dva autosa, 45dan od izlaska iz zemlje. U momentu slikanja dobilr duplu dozu plagron terra bloom nadam se da nije previse hrane
@brujo tesko 100g po biljci, to tesko ide indoor pod najboljim uslovima, ovako gledaj da uzmes ukupno 100 i neces se razocarat. Ja od ove dve ocekujem 50 zajedno... mislim da je to realno no prvi mi je grow, to su moja vidjenja na ovo... i samo nek se
Danas ih obišao, dao im klopu, uočio sam na jednom leaf minere, pa sam fixo to sve i našprico neem uljom..
Inače nekih 20 dana stare, ww rqs i nl automati