Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
to si stavio zicu u kompletu ili si sam radio polja ja sam tako radio samo kupio zicu za vezanje biljki i sam izheklo i mislim da sam se malo zajebo posto je labava malo
zao mi je sto nisam vodila dnevnik...
ovo prvi put radim,sledila sam savete prijatelja koji se razumeju...nesto sama...
e sad,kazite mi kako se Vama cine?
hvala Tarzane,pa zaklonjene su sa tri strane,a komsija koji moze da vidi je mator...bas brzo rastu sada,uzela sam rastavic da ih poprskam,sta kazes kad je najbolje vreme?
hvala T@mara,a kasno sam nasla sajt,pa dok sam pogledala gde je sta...ovo je obicna domacica,sto sam skupljala iz paketica,al za sledecu sadnju ne znam gde cu da nabavim...
2 Domaje,za sada sam zadovoljan ( valjda ),recite mi dali trebam bit zadovoljan i dali im šta slučajno nedostaje.Radio sam strogi lst i na jednoj toping jer ne smije u visinu,čak sam i pomislio da su toliko nisko da bi mogo imat kasnije problema sa vlagom,nadam se da nisam u pravu.Za sada gnojeno samo sa koprivom.pozz od mojih biljaka i mene
Prva
Druga
za ovu sam mislio da je autos
sadio kad i super skunk
imao velikih problema s njime u početku
srna ga ugazila u rupu, kad sam došao na sajt, virio je samo jedan listić
iščeprko ga lagano i onakog cilog zgužvanog opet postavio
drugi dan u obilasku opet ga je nešto izrovalo
opet s njim nazad i evo ga danas
trening odradila srna