Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Samo peri sa pl. list,cak i kad pokazu pref.
fali im listne mase ,nek barem 1 metar dostignu i onda okrenes na cvjet.
za uhvatit nest imas ohohoho vremena
Da ne idemo puno u off,evo zadnja pisana u ovoj temi.Mislio sam gurat do cvijetanja ovako pa onda na plantellu cvijet.Jutros sam opet stavio stajnjaka u vodu da odradi svoje pa za par dana opet poljevanje s tim.I imaju jače od metra nego je odrađen Lst
Evo da i ja s vama podijelim svoj vrtić,nisu nešto al bit će bolje,danas pognojene s dozom valentina.Topirani svi vrhovi zadnji put,taman prije cvjetanja da narastu i bit će to brutalica,još mi ruke mirišu,ovako mirišljave i ljepljive biljke nisam nikad imo...
Shackzilla (Sannie's seeds) - izopcena iz zimskog growa (visak), vani je od 11. mjeseca 2014. Prezivjela zimu (temperature su isle do -5), buru, zanemarivanje. Procvjetala u 2. mjesecu, pomalo se od 5. mjeseca vracala u vegetaciju i sad luduje.
Jučer slikano, nisam ih zalijevao pet dana. Nisam stigao od obaveza. Dao sam im dozu plantele za vegetaciju. Dvije manje po 50 cm, i ova jedna 130 cm. Zanima me kad bi otrpilike trebalo počet cvjetanje, tj. da prestanem ih gnjojit.