Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Zaboravih spomenuti da je ovo 5G od Some.
Jutros prije posla probudim i malenu. Sinoc sam joj skinuo 4,5 fun listova...dobio sam 6 vrhova pa mozda nebi bilo lose mrezu da joj napravim? U subotu planiram switch na 35om danu zivota.
Cak i ovaj pot od 30L izgleda ko djecija kantica ispod nje
Bas je zivotinja, zadnja dva zalijevanja skoro 9.5L svaka dva dana bez kapi runnoffa. Podrigne i kaze daj jos
Mimosa x orange punch Barney's farm, 60 dan vege danas. Prostor 120x120 biljka 75x75 visina 40+ cm svetlo diy led e27 trenutno pod 15x 20w 125l/w a u cvetu cu je dici na 500w
Razlog uzgoja je iz potrebe za uljem pa posto mi klonovi nisu uspeli a seme nemam kako da nabavim iz ove jedne moram da iscupam sto vise ulja. Neki cilj i uspeh bi mi bio 300-500g nikada nisam gajio unutra samo jednu veliku, a dok sam gajio napolju imao sam vise biljaka pa mi nije bila vazna cifra po biljci bilo dovoljno za ulje na celu godinu.
Sta savetujete koliko jos da je drzim u vege, vec me nervoza hvata svaki dan sve odlazem prebacivanje na 12/ 12 sve neka je jos dan.
kao što rasta reće, raširio, odnosno spremna je za trening svih treninga, sve dole što nemože u budućih tjedan dana biti na putu prema gore, bi trebalo odstraniti, dati joj malo možda zraka skidanjem nekih velikih fanova, nikako sve....
@opa cupa jel ovo jedan auto?
Veći pot joj je prjao bolje nego prošli put u manjem prelijepa biljka!
Osobno meni jedna od draži auto sorti što sam do sad pušio od mirisa do rada