Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Ubio sam čarapom onu lampicu namrtvo
A sve sam probao, izolirku, gafa tape pet slojeva...ne vredi hebate i dalje svetli.
E nećeš više majci....plus malo terpen profil sira s nogu, šta
Jupolke majka,ne treba mjenjati konja koji pobjeduje
Moje na 58 danu,27 dan cvijeta..
Đaj ho,ho..puni,se puni..juh,juhhh
Kushevi plus jedan F1
Ocekujem klanje od 01.05-10.05.
Ovaj put im ne dajem hranu u cvijetanju,neka se izbore sa šečerom..juhh.
Bit ce medicine,bit ce,bit
Lavander OG sam imao dva puta u satoru.
Daje 2,4% CBC-a.I da..dobre terpene izbacuje.
Vidim da se lijepo seceri
Pitanje;na koliko trihoma ih beres?Mljecni,amber,prozirni?Postotak.
Hvala ti.
Moji kushevi u mraku i bas me ti podsjetis kako bi mi dobro dosao Lavander bas zato sto ovi kushevi su bogati CBN-on al ne i CBC-om..al sta je tu je.Naucio sam biti zadovoljan sa onim sto imam
Zombie kush-Riper seeds
Duch kush-Paradise seeds
Critical kush-RQS
Ici cu barem na 30% amber prije berbe. Biljka ide u ulje pa je vazno da bude sedativno a opet da se ne izgubi pun potencijal terpena. Mjesat cu je sa drugim sortama tako da ce se sve fino iznivelirat. Zadnju turu ulja sam radio sa 7-8 vrsta i pokazalo se top. U prva dva tjedna koristenja psa pao za 30 puta. (Ne meni)
Durban poison i NYCD 23 dana na 12/12
Na početku tranzicije dao im dva zalijevanja po automatizmu iz vege faze, a baš i zahladnilo poslije flipa, pa sam ih usporio. Vraćene su na pravi put. Loli odrađen
Jutro!!
Posto ne vodim dnevnik ovaj put a curica je na putu a meni tek druga po redu svakako volim cuti misljenje iskusnijih kolega.
Danas tacno mjesec od rodjenja. Srecan rodjendan ljepotice!
Pravi box bi trebao stici do kraja mjeseca (ova legalizacija me iznenadila )
Svjetlo, DIY trenutno 9 sijalica dok je u ovom prostoru, kad dobije box ici ce mozda do 12 (ne vjerujem da cu vise od toga, s obzirom da je prosla biljka zavrsila sa 5).
Ofinger koji je medju sijalicama pruza potporu i bio mi je najbezbolnije rijesenje
I naravno ima i ovaj tower ventilator i Substral za zeleno bilje.
I jedno bitno pitanje, kad da je switcham na 12/12? Ja kontam mozda u nedjelju, da ovo ne bukne jer ce i box biti 40x40x120(160)... ili da je ostavim koji dan duze u vegi a malo vise da treniram zbog prostora?
Dugo nisam objavljivao nista na forumu.
Uglavnom, Ja danas flipao, lijevo Strawberry lemonade (barney's farm), desno dr. Grinspoon (barney's farm).
Nedavno mijenjao svjetlo sa viparspectrinih panela koje imam za vegetaciju, na quantum boardove, pa izgleda da burn malo uhvatio list, nadam se da nema sto drugo biti.
Evo slike situacije u boxu slikano u mraku (prva slika bez bljeskalice)