Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Čak i imam klon na prozoru par dana,al ne igra mi ulogu kada raste dva mjeseca jos dva tjedna ću izdržati da saznam,mogao sam to i ranije napraviti ali eto sviđa mi se kako raste i kako izgleda pa vjerujem u nju hah
ma na žici visi kloničx2-igram se -moram ...a ove cure su baš prečvrste za piganje (hehehe bolje su meke i podatne) da ih sad idem savijat popucale bi-samo ti žica na pam ideji
Stresskiller CBD Auto by RQS
Oporavila se poslije presadjivanja doslovno za 10h.
Rast primjetan preko noci. Svako drugo zalijevanje 1/8 veg nutes po preporuci RQS-a.
Sa 500ml podigao na litru, a uskoro idemo i da propiski dole
Temperature i vlaga veoma ugodni. Outtake radi jako lijep posao.Trenutno smo na 40cm i 50%, uskoro prelazimo na 75% dimmera, i povecavamo doze hrane
12 dan BigBud Nirvana
5-6 godina staro sjeme u staroj zemlji ozivljenu sa nekim domacim mix prahovima.
Ponovo sam uzgojio kolonije fungi i bakterije pa umjesao u zemlju. Ovog put je bolje uspjelo
znaci riza, zobene, prah algi, spirulina
smiksao 3 sekunde da nije skroz prah nego sam usitnjeno
zaliveno kisnicom pomjesano sa zemljom s vikse radi lokalnih fungi i bakterija 1. dan 2. dan 3. dan
to je to . valjda
Pomjesao sve u zemlju koja je prethodno stajala 10ak dana+- sa prahovima da 'kuha'
Pa presadio biljcicu nakjer sam morao maknut kutiju iz doticne prostorije.
Sad stoji negdje neprimjetno na prozoru da se ne vidi.
znaci od danas je na 12/12
Ide polako jer ko zna kakav je PH zemlje i vode. Al izgleda zdravo.
Bit ce mali patuljak ako se ne izduzi previse. I onda gore na viksu u zaborav pa ce tu tata zaljevat i pazit kad ode tamo.
Ne ocekujem previse, posto je ovo experiment. Bitno da je zdrava i ja sretan
Hvala ti Cyric, tesko je ovako preko slike i docarati kolika je u stvari. Posuda je fi 50cm a boks 80x80 sto znaci da je vec pola boksa napunila sa 30 dana. Prvi put radim sa ovolikom kolicinom zemlje u ovom boksu tako da i tu jos gledam sta i kako. Dzaba tih 30L ako ih ona ne iskoristi ili ne moze iskoristiti maksimalno. 20ku sam zadnji grow odlvalio samo tako, a cini mi se da sam i ovdje ulovio ritam.
potrosi 6 litara za 4 tjedna+- ovisi o kvaliteti zemlje,ali se tu krece.
Tako da u principu 18l+-koju litru je nekakav maksimalni pot za indoor i foto biljku.
Tako odprilike i ima mozda 22L max, ostalo je vermiculit zato sam i uzeo vec posudu ovaj put. Htio sam i izbjeci rupu pocetkom cvjetanja da ne moram previae gnojiti. Tu sam ranije vec zamjesao vege granule da je suporta do 3-4 tjedna cvjeta.