Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
I sad ovako Došao sam do jednog zaključka promatrajući fotogaleriju sa predivnim slikamaauto ili fem osjetim u zraku neki naboj pa da lagano bacim svoj osvrt na to.Možda razumijem naginjanje auto sortama više na forumu samo zbog jedne stvari a to je što živimo pod rizikom i cilj nam je što prije doći do dima ,ne znam možda griješim a možda je ovo i za naduvane postove
8 dan , sve auto, od sweet , dark devil i cristal candy a od fast buds banana purple i cinderlera uoravo presadjenje u potove stalo ceo dzak od 70 i dodao sam jos dok ne pokrenem dnevnik
Ps kako da smanjim svetlost na ove otvore sa mrezicom sa strane
E pa malo i ja da ubacim gigantske fotke.
Guava Jelly dobija na lisnoj masi i dalje, i to je primetno.. Dosta se siri...
Bilo kako bilo, 3ml HESI bloom i 1ml ionic calmag dobija na litru, pije 3L vode sto je jutros i dobila.
Ne usudjujem se da makcem lisce bas mi je lepa ovako gusta.
Popela se do lumateka taman koji je i dalje na 3/4 snage tako da sada po vrhu rasta pije po uzoj sredini 700 800 ppfd i oko 600 po coskovima.
Green i red posion auto,think different auto. Kraj 5-og tjedna a 6ti tjedan u tijeku za neke.
U vegetaciju regularna sa tajlanda(na vise slika) 51dan vegetacije i sunset paradise 55 dan vegatacije