Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Strain Unknown, totalni bio bizz light mix zemlja( osim što je allmixa bilo u potovima od 4l). Presadjene u main potove 18l, kao pocetnik odlucio sam isprobati par vrsti treninga. Iako mi se mainlining najvise svidja zao mi je gledat dve grancice pored rastuca dva zbunja. Prva slika je sami LST, druga su jedna na mainliningu, dok je druga jednom topana( cak mislim da i krivo) pa onda LST razvlacenje.
Flush,flush baby....
Zadnji tjedan za Tropicanna poison, Special Queen Medical mass CBD(drito sredina) i Critical orange punche (mali,debelih vrhova). Temperatura nije išla preko 23° i samo je jedna strechala. Kako sam ih stavio na 12/12, takve su i ostale na 18°-22°,ovisi o danu ...
Tropicanna poison od 4 sjemenke,4 različite biljke
Tri u drugom boxu,isto.....
Green poison auto, u mini boxu će ostati jedna biljka koju ću tretirati sa koloidnim srebrom da se skupi polen i napravi koja feminizirana sjemenka.
00 hashish, White widow i nepoznata sorta na jednoj grani proizvodi po 3 lista 3 cvijeta iz istog čvora. 5-ta nedjelja cvijetanj u toku.
36 dana(9 dana 12-12),nema vise mjesta u boxu,lemon hejzovi su dobili drugu dozu growa, dark devil(29 dana) prvu dozu blooma i prerastao je sve,ima 70cm i krece lagano u cvjetanje.
Dark devil monstrum
Mimosa-Orange Punch Barneys farms.Mislim da je zdanji post ovo 67 dan cvjetanja sveukupno nemam pojma...ugl.napunpane su dobro trihomi se lagano bjele pustit cu ih jos ovaj tjedan danas zadnje zaljevanje evo slika budite mi zdravi pozitivni
Nepoznate
35 dana od prebacivanja na 12/12
Ova indikasta završava 3 sedmicu cvjetanja. Svjetlo je na 60cm od nje i to joj paše, ne jede ni puno hrane, pije 2l na 4 dana.
Sativasta završava 2 sedmicu cvjetanja. Ode u nebo, na 40cm je od svjetla, gladna. Sljedeće zaljevanje ide bar 5ml/l plantele cvjet. Do sad su obe bile na 2ml/l svako treće zaljevanje. Jučer popila 2.5l, kontam mogla je još. Na 3 dana bude žedna.
Zaboravih spomenut, presađene su u korištenu zemlju, pot h, jedan grow odrađen u njoj.