Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Mimosa Orange punch Barneys Farms 46 dan cvijetanja.Blagdanska je situacija bila pa se malo zapostavilo oko cura ali sam ispravio sve sa flushom. Inace su u rezimu hranjenja plavim hesiem malo su i grane se savijale pa sam moro ih privezat ,ugl slike ce sve reci. Po briderovom 65 dana cvata piju 4l vode. Sad cu jos do kraja pojacat.Sve najbolje u novoj godini ljudi zeli vam pikac
Nepoznate presađene, obe ženke
23 dana na 12/12, jedna hoće svjetla i vrućine, prava sativa. Druga je baš indika, žbunasta i nabijena. Dobio sam dva različita svjeta, a one po pola boxa
Ova bliža je starija nekih sedam dana i dalje od svjetla nekih 15cm. A mlađa je na nekih 45cm od svjetla i ima dodatnih 2×20W. Obe su bile do pistila u 4l potovima, sada su u 8l
Lemon hejzovima je 27 dana,automat dark devil(gore desno) 20 dana,ipak sam se odlucio za hesi i ide doza growa sa dodatcima i mislim da cu na cvjetanje nema se sta cekat vise