Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Indoor grow no1
15.dan cvjetanja
Desno 2xNL auto
Lijevo NYC diesel auto
I dole desno NL auto(kasni 20-tak dana)
Jedno pitanje:
Hoce li prestati rastu posto u boxu imam jos 10cm prostora u visinu,u sirinu ispadaju i guzva je.
Naravno da će prestati rasti samo je pitanje kada! Obzirom da je 15. dan cvetanja, očekuj da će uskoro usporiti sa rastom.
Slike iz boxa:
Od starta 12/12, još malo pa prođe i 30.dan.
Edit: uskoro znači bar još 7 dana intezivnog rasta pa onda sledi smirivanje.
@Enzovargin ,meni su ispadali iz ormara. 2 New York City auto u ormaru 100×65×160, pa sam bušio gornju policu, da bi stalo svjetlo
Ne volim automate i to su mi bili prvi i najveći... Sve skupa sam uzgojio 3 automata, ali rokam foto i NYC je imao najdeblji, glavni vrh, koji sam uzgojio!
Sve je bilo ok, ali s vremenom, sami su otvarali vrata, ormara
Sve u svemu, odličan strain. Može se mjerit sa foto biljkom, što se higha, tiče!
P. S. ovo desno nije kurton tako sam zatvarao vrata, pomoću mylara i magneta! Da nije spam, evo u malom boxiću, Sensi skunk
I još jednu sliku, sam našao od NYC auto
White Gorilla Haze, 42. dan na 12/12, e-27 diy led panel, Autopot, Biotabs. Samo da spomenem, biljka je klon skinut sa biljke koja je odradila dva cvijetanja i dvije revegetacije, sve u istoj zemlji i istom potu, samo u vrhu dodano zemlje pomiješane sa startrexom i micotrexom i tri tabsa. E da, i zemlja u potu je čista Terra Brill blumenerde bez perlita, zadnjih godinu ipo njega više ne koristim u autopotu, samo glinene kuglice na dnu.