Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Prva je ,, auto orange bad'' s time da vegetira 2 mjeseca i jace. Sad je spremna za 12/12 druga je auto gorilla glue stara oko mj dana i treća je auto red gorilla i ona je stara oko tjedan dana.
Ne znam koji su dan nit koji mjesec al mislim Peyote Critical Barney's Farm vec se privodi kraju a i critical od Royal Queen Seeds. S tim da nisam bas mnogo vodio racuna dobro su ispale. Miris se siri i ljepljivo je
Mostly Indica 5i i 3i tj. vege E 27.hesi za sada malo samo rot, sv, pc i 1x tnt.Vidim moguće probleme, sitnih par mušica i vlaga se skuplja gdje se lišće dodiruje a sve su guste... Malo sam ove tri šišnuo jučer da mi je lakše zalit i da prodišu. Moram pojačati vent, za sada 1pc vent na ispuh + 1 pc kod njih + stolni bijeli puše po njima upalit ću i kupaonski ven za ispuh i dodat još jedan da ih ljulja i suši vlagu. Trebao bi mijenjat režim ali možda ću dr. vik.