Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Otprilike 19i dan od stavljanja u zemlju Super Lemon Haze je deformirana krenula rasti da bi se osjetno primijetilo kako je stala i počela pumpati hormone u kotilene iz kojih izbijaju nove grančice ili da kažem život.Dajem joj još priliku Evo koliko zaostaje za ove dvije koje su topirane a imao sam sa njima i WW kojoj je korijen krenuo van ali to je možda i moja greška...
Evo i mene nazad, godišnji napokon! Prva najveća je 21 dan, skroz desna 18 dana i ova najmanja 15tak dana, sorte su 2x hulkberry auto i black jack auto.
Amnesia & Ice cream
Mali Ice cream je izašao, s jednim kotiledonom i jednim fun listom. Otkinuo ih sa opnom... uspio se vratit!
AmnesiaKilomix još nije počeo davat hranu. Zemlja je jako čudna, ali barem u vegetaciji, ne gnojim...kao da ju netko, sam mixa i dodaje sporootpuštajuče gnojivo, jer hrana im nije dostupna, više od tjedan dana, onda primi....
Ice cream, Paradise seeds
I u malom boxiću, 2 klona Afgan kush ×Black domina
Idu bez treniranja u jedan vrh. Ako se pokaže bolje od treniranja, iči če po 4 sa jako kratkom vegetacijom!