Jbt koji setupMoze se polako normalno startat sa 240x120x200 growboxom nakon nekih izgubljenih 2 sedmice. Imao sam peh da sam naruciojos 2 Sp150 Marshydro pa su s3 bili paketi zagubili nakon par dana pisanja e Maila ispostavi se zagubljeno. Pa su poslali nove tako da je bilo cekanja, ali sada evo kako vidite svoji stoji spremno sad polako idu i ostale menke na klijanje i pocinje. Dobio sam neko Cannabis gnojivo od Amazon na poklon sad neznam kakvo je i da li neko ima iskustva s rim.? Trenutno u growbox 80x80x200 se nalaze 3 Automat: white widow, waterlemon, royal Gorilla. I slike od seeds koje idu na klijanje u veliki Tent sci autosi osim photo.. Et to bi bilo to. Budite pozdravljeni.. zelim vam ugodan Chill
Super beton hedovi.. ma jbg nisam znao da ce vako puno prostora bit.. nista se braco ne sikirajte narucio sam jos dodatnih potova jer sam vidio da ima mjesta. Mada ce odma po koji kolega bisere prosut o pravilniku. Sine pravila pravila@Mad Rabbit, kako bi napunio, taj box od stranice do stranice
Taman, maknuo dvije manje, a ove veče Afgan kush ×Black domina i W. W, ostaju još koji dan... Pogledajte prilog 407321
W. W. Pogledajte prilog 407316
Afgan Pogledajte prilog 407318
Deep cheese je skinut u 50.danu cvata
Pogledajte prilog 407319
Blue cheese i Deep cheese, cvatu 7 tjedana. Najbrži strainovi, a dosta jaki. Dinafem, čuvam majku, jer ih više nebu.... Pogledajte prilog 407320