Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Ostavljen O.G,za koji dan.prevarila me svetlost kod lupe,juče..više izgledalo milkyway,a nisu još trihiči dosegnuli svoj potencial.hvala Saša
By Lovetogrow
4 nedelja na 12\12
Izduzivanje je stalo,a sve vise kristala se počinje stvarati, 3 velike jos nemaju miris dok albanusa(dolje ljevo) pusta miris vec neko vrijeme ali samo kada se dodirne vrh
Hesi gnojivo, vitamini, bloom, power zyme(svaki drugi puta), buster i fosfor od početka 4 nedelje, puna doza svega svaka 3 dana otprilike i biljke se ne žale
Mislim da je vec prekasno za lolli, nisam to na vrijeme napravio. Mada kao i jesam napravio lolli za vrijeme vege ali nisam puno toga skinio pa se i ne računa. A u svakom slučaju i mali hedići će posluziti svrsi.
Hvalaa
Jesil li to probavaš mosqutonet?
Evo moje Bruce Banger fast, drugi dan pod SCROG mrežom
57. Dan života
Raste ispod 8 Samsung stripova LM301B
Gonjeni su sa Mean Well HLG 240 C1400A u 1m² boxu trenutno na 140w 50 cm od krošnje 16k luxa. Još desetak dana pa ide Mosquitonettech
Zadnja tri growa radim tako drug, malo sam ti metodu posudio, praktična za veće površine, idealno. Upravo skinuto
Edit: @mr.Smooke_Allot u suštini mi nije toliko ni trebala radi ravnanja jer su se biljke sve izdužile tačno do mreže, prošlo je 2 sedmice i kontam da se nece dalje posebno izdužiti ali ako ništa drugo zaustavila mi je par vrhova koji bi bili sprženi od svjetla da je nije bilo. Bude to kao vojnički krevet zategnuto kad treba, kao što kažeš
Mislim da bi ju trebal držat bolje napetom kad ju staviš, da su vrhovi stisnuti i da oni napinju mrežu u zrak. Ali dobro to izgleda. Ali bilo bi puno bolje kad bi napeo tu mrežu....
Box:SC Dark Room 150w r3.0 150x90x200 Svjetlo: 3x Enfun lm301h + UV, IR - Svaki diman na 60% 90w cca 53-56cm od vrhova Prehrana i Substrat: Hesi prehrana, Plagron growmix 19L Potovi. Strainovi: Gelatto33 Linda Seeds (ljevo iza) 70 dana - Gorilla Blue Advanced Seeds (Ljevo naprijed) 56 dana - Afghan Skunk (Desno straga) 64 dan - Unknown Auto By Linda Seeds (sredina) 66 Dana // 12/12 19.dan
Najstarija biljka najmanja visinom, zaostaje cak 16cm za skunkom koji je ocito poludio, svaki dan me tjera na dizanje panela, blizu je metru visine. Najmlađa biljka dominira zauzetom povrsinom, sve u svemu zanimljiv grow.
Box:Pirate Box 60 Svjetlo: Zeus 308 XT lm301h ONE cca 100w na 50cm. Prehrana i Substrat: Hesi prehrana, Plagron growmix 15L smart Pot. Strain: Amnesia XXL Linda Seeds 67 dana zivota od toga 26 na 12/12.
Polako ali sigurno. Malo treninga, malo vode i hrane i eto sretne biljke.