Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Ovo mi je najljepša faza života biljke. Mogao bi u nju gledati cijeli dan provedem jedno pola sata dnevno samo gledajući je znam da sam spreman za mentalnu instituciju ali jbg
Prvi grow, biljka tek 9 dan sjeme iz ulicne, nemam neke uslove za indoor ovo sam stavio da probam, da vidim kako to sve izgleda i dokle ce da ide, a na proljeće ide veliki outdoor
Navijam da bude mužjak, da se manje razočaraš.
Edit: jaoooo, sad videh na tvom profilu, ti si onaj od juče. Gde su one dve prozoruše? Ko ne zna o čemu se radi, klik na link.
Nego, spominješ strah od naručivanja menki a spremaš se za veliki outdoor... Ako si mislio sa ovim menkama, ponovo ćeš se razočarati.
Edit2: poslušaj Venla
Box:SC Dark Room 150w r3.0 150x90x200 Svjetlo: 3x Enfun lm301h + UV, IR - Svaki diman na 60% 90w cca 55-60cm od vrhova Prehrana i Substrat: Hesi prehrana, Plagron growmix 19L Potovi. Strainovi: Gelatto33 Linda Seeds (ljevo iza) 64 dana - Gorilla Blue Advanced Seeds (Ljevo naprijed) 50 dana - Afghan Skunk (Desno straga) 58 dan - Unknown Auto By Linda Seeds (sredina) 60 Dana // 12/12 13.dan
Sad mi je jasan onaj crtic "Cudovista iz ormara", doduse ovo nije ormar, ali borbe svaki dan. Gorilli cropao sve glanve grane, a za 4 dana opet krece stvarat probleme. Skunk i Autos se sjetili da bi mogli malo zesce strachat.
Box:Pirate Box 60 Svjetlo: Zeus 308 XT lm301h ONE cca 100w na 55cm. Prehrana i Substrat: Hesi prehrana, Plagron growmix 15L smart Pot. Strain: Amnesia XXL Linda Seeds 61 dana zivota od toga 20 na 12/12.
Zeru previse hrane (bloom 4ml/L + Boost puna doza za kick.) malko su vrhici listova pecnuti, ali nista strasno. Dok vidim da su cak i oni najveci fan listovi dobili pokoje zrno secera sve mi je jasno.
VozdraEkipa!
Eto.došlo do "skoro-pa-samog" kraja.Rqs,O.G.kush&PowerPlantod, DutchPassion,
By Lovetogrow
8.12.20-swich,danas ,4.2.21-56.dana cvatnje,patnje i molitbeRQS,O.G.kush:PowerPlant, iz blizu..topi se LED;-)dolazi moj trenutak režem tekom dana.jupii
Bruce Banger Fast By Seedsman
Prije i poslje LST
Škaf od 42 litre, coco/cannatera 50/50
Box 1m², svjetlo- samsung stripovi LM301B, driver 240w hlg-240 C1400A
Živjeli
Dok svi vi imate divove u šatorima,ja krećem sa novom skromnom turom,ovaj put autos,nadam se brzi. Bubbu sam odabrao jer je manjih proporcija a visokog thc-a.. Dakle prvi dan života malecke,trenutno u litri i pol terrabrila+perlit,za koji dan ide u fabric pot 19L,sunča se ispod zeusa 308 compact dimmanog na 50W,režim svjetla/mraka je 18/6h. Uzdravlje i respect svimaaaa
Genetika: nepoznato
120w led e27
radi korone u jednom trenutku je ostala sama 20ak dana pa je malo slabija, zato sam je i slabije trimao al sto je tu je
Prvi grow, prva berba
Desno u tanjuricu na klijanju Auto Critical, u utorak popodne stavljene u vlaznu vatu, ujutro tek isao pogledati - jedna je na pola puknuta, druga cijela.
Nadam se da ce do sutra izaci klica jer sam nervozan, sve veca razlika bude.