Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Da krimea uvrce malo prema gore al ko nebi na 41 u boxu a violator ide ko lud od kako sam ga poceo sirit, danas su svaka dobile 3 litre sa hidrogenom nadam ee da ce im pomoc to, ugl cure se drze jos mj i pol ih držim da rastu.
Berisa je posle crvene dva puta zaliven vodom i onda sam ga isprao,sad se ceka da se zemlja dobro prosusi i onda ponovo przim crvenu do kraja i mislim da necu ici fuul dozu mozda tek na kraju,imam utisak da mu vise prija po malo al cesce.Slikao sam pre ispiranja i kao da ima kandze,to me je i navelo na ispiranje.Eto
evo i od mene jedna da ne mislite da sam vas zaboravio..slika nije neka a biljka je slikana potpuno suha,ljeto radi svoje, al mislim da ce vam se ipak svidjeti....5 tjedan cvjetanja ,vrsta jorhe diamond :ridinghorse:
Pa Sannies Jack F7 - Odabrani feno Br 3, Cvjetnanje 10 tjedana. skunk#1 dominant sa dozom Hazea. Naso sam sva 3 fenotipa, i Northern Light i Haze i Skunk dominant i ne kazem da je skunk najbolji samo eto moro sam se odlucit za jednu i ta je bila