Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Auto Jet 51 dan, glavni hed je tvrd ko kamen, prvi put sam tako nesto tvrdo uzgojio,
on ide pod noz za 10 dana(malo pre roka al ide koncert a vuje nema ostali ce
izgurati 75 dana kolko i treba.
dosad sam uzgojio 3-4 jeta i nijedan nije bio isti, isti rad al drugaciji je fenotip,
ovaj mi je bio zadnji posto mi keva bacila 8 menki al nema veze imam sad dosta mog Jeta,
samo cekam da malo "sazre" u frizideru.
ovaj polar light neka sativa jel?
evo skunk #1 nakon malo više od mjesec dana kjuranja, prezadovoljan radom i kolicinom... vagu nemam pa neznam koliko je tocno ispalo, ali dimim vec 30ak dana po 2 trube dnevno, i ostalo je još sigurno za do kraja 8. mjeseca tako da sam miran. A sredinom 9. cu pocet svoj drugi indoor, sjeme vec narucuno, og kush od dinafema
Nebula zadnji cvjet, u tegli mjesec dana (sto duze u tegli definitivno bolji rad i ukus i i izgled i sve sve )
Zahvalna vrsta, svkako vrijedi probati, odlican je izgled-prepuna trihoma (ah sta bi bilo da je bila pod HPS-om)...malo je problem ustajanje ako se vise spali prethodnu noc, ali dobra je i za dnevnu varijantu
Zli gledam ti prvu sliku i sjetio se tvog prvog i panike oko savijanja i pucanja ....si vidio kako moze sad
nemoj je siriti vise nek sad malo gradi te vrhove do pocetka cvjetanja .