Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Idemo lagano priprema za zadnji indoor ove sezone
Chemdawg - HSO, Amnesia XXL - Linda, Afghan Skunk - Linda, Gelato33 - Linda (Maken ispod zeusa), Sunset Sherbet - Linda
Box:SC Dark Room 150w r3.0 150x90x200 Svjetlo: 3x Enfun lm301h + UV, IR - Svaki diman na 90w cca 50cm od vrhova Prehrana: Hesi gnojiva, Plagron growmixu. Strainovi: White Widow Linda Seeds (ljevo) - Super Silver Haze Linda Seeds (Desno) - Trainwreck HSO (Sredina) - 12/12 52 days (7 weeks and 3 days) Dnevnik: Legen... wait for it... dary!
Jos 3 tjedna voznje i to bi trebalo biti to, bilo je nekih problema lockava, ali rijeseno sve.
Tangerine G13 Amsterdam Genetics Royal Highness Royal Queen Seeds Royal Medical Royal Queen Seeds OG Kush Bulk Seed Bank Kalini Zamnesia Dinamed CBD Plus Dinafem Seeds
Nočna sova za fotoaparatom:
Big bud,bigger bud(bsb)-iza
OG kush#2,OG kush#1,rqs,spredaj
4nedelja cvata,jedne kasnije procvatale(17.11.2020,Big bud)
I nočna sova
By Lovetogrow
Brojimo 7 tjedana i 2 dana. Pocela je primati Plantellu Cvijet (5ml po litri vode), a zadnje zalivanje je primila 1.6l Vode i vidio sam da joj je puno pa cu iduce zalivanje smanjit na 1.3l (pH naravno korigiran). Zemlja je Terra Magma sa dodatkom perlita.
Društvo joj pravi malena sestra Quick One isto od RQS. 05.12. Je izbila na povrsinu I pocela sretno rasti. Ona je u malo drugacijem setupu. Zemlja Compo Sana sa dodatkom perlita.
Vlaga u boxu je 50% (ali danas ce narast zbog juga koje puse) dok je dnevna temperatura 26°C, a nocna 20°C.
Gorilla glue auto - fast buds 87.dan
Stigla jesen i u moj ormar. Spremam je za rezanje kroz 3-4 dana max i to je to. Izgleda da sam ju hranio na nekoj granici jer čim je propustila jedno hranjenje počela je rapidno mijenjat boju.
Za svaki slučaj dobila je 6 sati namakanja u AN flawless finishu i nakon toga isprao, run off na kraju ispao samo 90ppm-a, čista ko suza.
Probao testni uzorak bez ijednog ambera od prije par dana i zakucao me malo too much za moj ukus. Mora dole čim prije, taman će napunit 90 dana. Spustio malo temp, smanjio svjetlo na 40K luxa, neka još malo požuti i poljubičasti, prije reza bude u mrak malo duže, al ne duže od 24 sata i to je to.. fajrunt.
Budite mi pozdravljeni
Dark devil desno ušao u cvat prošli tjedan. Lijevo critical +2.0 auto samo što nije, u pon odrađen supercrop na main stemu po savjetu. Zemlja potground h obje, prehrana plantela i calmag
bez ph korekcije odustao sam od toga makar imam svu potrebnu opremu, ne želim previše komplicirati za prvi puta