Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
AK47 bulk seeds,mršavica moja slabije se puni,jako čudan pheno,nisam jošo ovakvu biljku imao nikad!! No,po svemu sudeći bit će low yielder ali zato mislim da me mora nagradit radom,to svakak,ak ne količinom.. no ima tu još do kraja stigne se još uhranit malo..
Sve ide svojim tokom. Buci se kako treba mada ima tu još prostora. Još dve nedelje po mojoj proceni, za tačno 10 dana skidam prvi uzorak za probu. Nabavio sam i solidan mikroskop i trenutno je cc 80% trihoma mlečno. Skoro da nema onih nerazvijenih, svi su sada "pečurkice". Dobiće klopu u fulu još jednom i to je to.
Biće ovo duge dve nedelje, znate i sami. Svako dobro i pozdrav!
Regular sjemeka iz vutre,bila neka sorta nesjecam se vise sta... trenutno na 18/6 ispod LED e27 3x12w 6400k 2x9w 4500k 2x9w 2700k. Jedna usla u 5. dan druga u 3. dan. a ova treca se ocekuje sutra ujutro.
Dakle... treća tura u istoj zemlji u vegetaciji nije pokazala nikakve nedostatke. 35. do 37. Dan vege, kako za koju biljku, od sutra na cvijetanju.
Y Griega CBD, Sour Kush, Critical Jack Herer i Black Domina. Hps 400, box 1x1x2, Autopot, Biotabs.
AK420 (sativa dominant) je jutros prebačena u kuću u improvizirani mrak, gdje će biti do kasno navečer (12h) i ide capa capa. Sva je puna mlijecnih trihoma, pistilce min 70% smeđe.Trihmi milky sa kojim amber. Slike trihoma su samo od AK.
Blackberry (indica) ostaje na vodi do kraja i njega držim duže da ima više amber trihoma, pa da imam dvije biljke koje će možda imati dva različita efekta.
Ako moze mala pomoc, na jednoj biljozi listovi malo zute, naime, 7 dana su vec u casi. Da li ih palim sijalicom ili je nesto drugo u pitanju?
Znam da nije prikladno sto sam stavio hps 600w drzim je na nekih 60cm, ali trenutno je tako kako je
Evo nakon uspješnog growa Quick one Auto stavio sam Northern Light Auto. Sada je dan 42 od pocetka vegetacije.
Zemlja je Terra Magma sa dodanim perlitom dok je rasvjeta DIY E27 led panel. U vegetaciji 30W sada kada je pocela cvjetati 120W (dizat cu po potrebi). Veoma malo paznje posvećeno ovoj ljepotici zbog poslovnih obaveza.
Isto tako na klijanje je stavljena jos jedna Quick One Auto koja ce ic u compo sana zemlju jer nemam druge, a trebala bi bit dobra.
Evo i moje nakon mjesec dana, bez ikakvog treninga....jedna počinje sa cvatom (dark devil auto) ali je opržena ledom i nadolazi još sebi QB kineza sam čak morao dići na 70cm, sada napokon novi listovi su zdravi ali nisam siguran možda je bio i cal/mag nedostatak jer sam dodao i to, druga zdrava velika je ( dinafem critical 2.0+ auto ) i još nije počela sa cvatom samo prefloweri... postoji i mogućnost da je i foto pogreškom jer fanlistovi su mi nekako ogromni za autosa . Et kod mene samo problemi ali guramo.