Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Orange bud,negdje 24 dana,dobiva samo rizotonic od biocanne i danas je spojen na autopot pa nek pije kako mu se hoce
presadjen je u 15 litara pot boiobizz allmix prije 9 dana pa cu sa gnojenjem pocet nakon 20 dana od kad je presadjen.
@shaolin monk ,kolega,box ti izgleda ko neka laboratorijska stanica.. @DROGAN ,gužve li žešće već sad,a kak će tek bit.. ipak dvije biljke za taj box ko bogić nekak!! @Claudius ,dobra regularka!!
@Mad Rabbit , hvala, hvala i na savjetu da dajem manje vode biljci, toga se uvijek sjetim na početku sadnje.
Far red za spavanje sam počeo koristiti
kada krene cvjetanje photo red i cob.
Razmišljam još staviti 4 kom. UV led, 365-400 nm. Ako krene paliti biljku stavim filter. Moram još popraviti za par stupnjeva temp. preko zime i mogu uzgajati u laboratoriju opojnu drogu marihuanu.
@Mad Rabbit Da znas, ne znam gde cu koju granu da provucem
Jako me zanima koliko mogu maximalno da izvucem u ovom boxu pod 400w.
Sa jednom biljkom sam izvukao oko 330g, mislim da cu vise ovako izvuci, ali I to cemo da vidimo
Autopot mamara, prezadovoljan sam koliko me spasava!
Oko 18.h. samo bile na klijanju,malo počele puštat klicu i ovo im je 6 dan od kada su ubačene u zemlju.Zeznuo sam puneći posude do kraja zemljom,malo su se izdužile i da nisam tako sad bi mi to bio spas a ovako traži AS.Hm otvorit dnevnik ili ne?
Bilo bi lijepo Hammer. Ili nastekaj 150 200 slika kroz cijeli zivotni ciklus biljoza i otvori dnevnik kada zavrsisi u 1 postu odradis sve mirnije ces spavati . Zivio
Dan 23. - polako pokazuju preflower Tutankhamoni(+3 dana sam mozda fulao za vegu, posto su direkt u finalnu zemlju isle). Ludi automatici. HST preboljele odavno, LST upravo odradjen jos jednom. Dobile bactrex + orgatrexa.
Kazu nemoj rijec Flush spominjati . Otvaram trece oko . Usporedba sa hesi 1l po duzini. 30.dan cvata tek je polovica puta.Najveca fora je dobila sam zulj na stabiljci 1.slika