Autosi organik x7
8.DAN vege na BioTabs, 13L moj mix zemlje.
80x80x160 box
Pogledajte prilog 286655
Pogledajte prilog 286656
Hahah ja sam skužio kad sam fotkao, ali ne znam što je. Budem je izvadio da ne guši buduću gužvu. Iako je zemlja dobro skladištena, moze biti da je uletila sjemenka ih kuhinje.Prvi desno kalic do kamere... Ja bi se kladio na chili ili papriku regularku...
Hahahahahaa.... 10 cm dalje od kamere... Ja sam uvijek za guzvu Ali ovdje samo fali maka ili orasa I guzvara 100%...
Nikakva greska.ja sam svoje furao u vege 16/8 i shvatio da bolje rastu ako zelis streching citaj da se protegnu u visinu,ako si ogranicen prostorom peglaj 20/4 . Zrele su za topping,za tjedan dana double topp a za dva tri tjedna flipanje na 12/12Orange bud,mislim da nije jos ni 2 tjedna,zabunom stavio svjetlo na 16-8 al izgleda da se ne buni,sljedi topiranje i presađivanje u veci pot.
Pogledajte prilog 287068Pogledajte prilog 287069Pogledajte prilog 287070
Jer ih topiram kao autose, nece se one previse svadjat jer imaju kratku vegetaciju. Updejtam dalje@Velicanstveni ,kolega jel nije malo puno tih 7x biljaka na taj prostor?! Neznam zašt si išao na tu opciju,ne misliš da će bit gužva žešća? Neznam,bit će čupavo i dlakavo,ja bi tu išao sa max tri biljke,ne više al eo pratim da vidim kak će to izgledati.. sretno..
Smjesno je ako sponzoriras narko mafiju a imas uvjete za grow.Možda nekima od vas ovo izgleda smiješno ali to je moja budućnost neko vrijeme s tim da je jedna u tegli a jedna u oblacima...