Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Od 2 menke 1 muški i 1 cura...dobar odnos
Videćemo šta će da ispadne @Stipe Voleo bih da vidim neki tvoj cfl grow....e to bi bio užitak za gledanje sa svim znanjem koje imaš
Luda genetika Green O Matic-a (GHS) ali nastavilo ok:
I moj prvi foto (ok, "fast" verzija verujem nus-proizvod breedinga automata), 28 dana od nicanja, cc100w CFL a od danas pod cc100w led kineza i na 12/12
(panel kombinacija led E27 i kineza COB cc120w ukupno ide kada vidim kako biljka reaguje) Amnesia Fast (Seedsman)
Pozdrav svima i srećno growanje!
Edit: Amnesia je nikla 04.04. a 05.04 pružila kotiledone, znači nije 28. dan već 30. moja greška.
Jack Herer 48dan Bloom trcamo zadnjih 10tak dama klon me iznenadio imacu 200suhog ziher ..p
Ima pre 20tak grana full materijal kamen tvrdo
Pozz vutroljupci drugarice i drugovi
Docekao Godota, druzimo se tamo jos od Bozica. Prekrasno mi je bilo. Ove sative su fascinantne. 14 tjedana carolije, a kao da je jucer isklijao...Ovo zadnje nije istina...
Quaze haze, Dr. Grinspoon (Barney's farm)
Edit: crkne mi Hans 2 dana prije nego sam ga mislio odsjec. Sreca u nesreci. Dvije godine garancije, a kupio ga taman 16.6.2017.
Brzo trci, pisi, zali se... Crklo mu napajanje, smrdi ko paljena guma na demonstracijama... Cekamo trosoblje tamo u Bonsai hero da vide mail inace moram biciklom u Amsterdam...