Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Auto New york city pred ciljem!
Piramid seeds
Odhranio ih Jungle juice!
Odlično gnojivo, ali ph perfect je bolja verzija, a nešto sitno skuplja!
Pošto, radi kokosa moram spuštat ph, meni je i ovaj ok. Uz Nirvanu, Big bud i bud Candy!
Super ekstra skunk, speedy chile fast, white widow, green poison fast, gelatOG, white siberian i bedna smrdljiva bubba's gift jos jedno nedelju dana i pod macbice posla oko trimanja, al namiren sam do sledece sezone
Nakon nekoliko autosa evo i moja prva fem OG Kush. Digli smo ju iz mrtvih(hvala @Stanaccc ) od prevelikog skidanja lisca i uspješno je evo na sredini 7.tj.cvjetanja. Hranio sam je plantelom u vegi i Hesi bloom u cvjetanju,pod HPS 400w u boxu 70x70cm.Lisce danas počelo žutjeti,flush je napravljen pred 3 dana i u biti čekam zemlju da se osuši da ju završim. Neću biti u mogucnosti do jeseni ništa raditi a onda ide nova borba no ovog puta s puno vise znanja i iskustva. Do tada evo nekoliko fotki,pozdrav svima na forumu,hvala @Stanaccc i @Barbarossa