Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Prvi gorw sa CLF,seme je iz paketa ne znam koja je sorta,stara je 32 dana,pa me zanima jel je ovo preflower ili nove grane..inace do 25 dana je bila ma 18/6 sada je vec na 12/12
Svaki komentar od iskusnijih je dobro dosao..
Sto se prehrane tice za sad je samo vodu dobijala svaka 3 dana..hvala unapred
mali update, izašli smo iz kutije, sunčanje u šatoru; lijevo gore critical jack 2 auto, gore desno i dolje lijevo critical blue auto, dolje desno mutantić, topiran jučer. pozdav svima!
Ova dva vrha gore je uličarka. Kružila je prije mjesec dana. A, ovi dolje, isto samo kruže trenutno!
Buraz mi je kroner
Svakih mjesec dana žetva i uvijek burazu složim staklenku, koja bi meni trajala mjesec dana. Ovaj za tjedan dana, to spuši. Al, ima love pa kupuje. Sada ide, ova dolje ljevo. Ima miris na skunk, ali dim ni približno, ali fino mirišikad zapali!
Ja sam prije, zamjenio cigarete s djikom, ali s vremenom na 2,3 pljuge dnevno. Da ne spamamo
Dkunk#1 na pola puta, kao i
Roxal gorilla
Nije orange, ali kao da je to bitno. Dao mi je vrečicu, ali je ne pušim, dok imam svoje.
Uličarka, najvjerojatnije Albanka! . Mada, je orangu jako slična
Lufhing budda. 11 tjedana cvate, 27%thc, low-cbd. Kažu i pišu, da puca na smijalicu. Bio sam skeptičan za Amnezui, ali svako malo zaboravim, gdje sam stao
Jako ljepo se razvija.