kolega Kobrovan vam je trebao jos samo reci da dopunite tu saksiju sa zemljom mozda
Nije me bilo neko vrijeme pa nisam vidio da si pitao. Ne vodim dnevnik Grinspoona, htio sam, ali ne stignem. Zato ovdje okacim tu i tamo koju sliku. Inace on tako cvjeta, pun kaliksa bude, ali ta slika sto ju objavljuje Barney je zapravo privatna slika Quaze hazea koju su neovlasteno uzeli i preimenovali ga u Dr. Grinspoon. U biti Quaze Haze je poseban feno kojeg je Neville Schoenmaker nasao u jednom od Hazea tijekom njegovog istrazivanja. Ja se toplo nadam da cu dobiti taj feno i koju sjemenku...jel vodis dnevnik greenspoona ? nemogu nigdje naci , sve u svemu zanimljiva sorta mada nisam fan sativa , bas me zanima hoce li i tebi onak retardirano cvjetat ko sto je prikazano na slikama od seedbanka
brate tu je kljucna jedna rec ... ljubav! a ona je to osetila i uzvratila ti na najlepsi moguci nacin... epilog bas kao u bajcigledali ste ?
https://www.vutra.org/threads/foto-album-galerija-sa-komentarima.3354/page-476#post-615936
nastavak price o ruznom pačetu
Pogledajte prilog 259471Pogledajte prilog 259469Pogledajte prilog 259470