Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Evo nas na 20. Danu na 12/12
Gnojiva:AN ph perfect Grow, Micro, Bloom, Tarantula, Big Bud Amnezia x OG, RQS
Od malih nogu je u kandjama, dva puta sam je lomio, 2 dana cvate Special Queen RQS
Napravio sam joj jos jedan loli, konacno je dosla u ravninu s ostalima samo sto jos nije krenula u proizvodnju vrhova, sad ce kroz koji dan, tek je dobila pistile na sve vrhove
Ajmo sad na prave biljke Pakistan Valley WOS
Voli papatidanas je 13. dan u cvatu Critical Purple Kush, seedsman
Odlicno cvate, zasecerio se na devetom danu cvata, jos mi se ni jedna nije tako brzo zaseceriladanas mu je 14. Dan cvata Chocolate Mint OG
Neke grane su se dosta izduzile pa sam ih cropnuo. Danas je. 11. Dan u cvatu
Critical + fem Trikoma seeds... 3 tjedna vege + 11 dana 12-12 te danas 1 dan cvata... 1 topiran i lst... pot mix by Hermic 35 L full organic... led e27 + cob 3590 DIY panel full snage 480 w... pao lolli i to redom drugi... mozda zadnji a mozda i ne...
Box mali vracen u prvobitno stanje... odmah je dobio namjenu... 60x60x160... Cob kineski 100 w sa reflektorom bez lece ( skinuo )... patuljasti Super O.g. kush je njegova namjena i to na 18-6... nakon tjedan dana u velikom na 12-12 krenuo se uzdizati ali i to otom potom... nije jos ni spol pokazao... sada ima sigurno vec 2 mj starosti a sada posto je ovako idem od njega napraviti svoju najvecu mrcinu... trenutni pot 35 L mix by Hermic full organic...