Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
CBD Mango haze ... pot 35 L mix by Hermic... 14 dana vege, te sada skoro 80 dana 12/12 a tek mozda 10 dana cvata... Multi croping... DIY panel e27 full snage 380 W... box 1x1,5x2...Bestija odbijala procvjetati...zauzela 75 posto boxa... mora da ima puno hazea u sebi... sto nas naravno veseli...
1,20x2,40 ambient box in da house + 3500k i 660nm 450w.. malo sam sve rasporedio i uredio.. pa ću polako početi i ostale biljoze prebacivat u ovaj šator.. i ovde sam se namučio juče.. užas..
Choco Mint OG dan31 jucer je dobio prvuAN:Grow, Micro, Bloom p 2ml/l
Pakistan Valley dan 27
Critical Purple Kush dan 27
Special Queen dan 27 jedva joj izvlacim grane van. Uzasno je gusta. Odrezo sam jos nekih fanova
Amnezia x OG dan 19. Ona ce ic bez treninga da vidim sta ce bit od nje jer mi pokazuje kramplje
Herijuhana 2x, ak47 x1, white widdow x1 (malo zeza), priprema za autopot avanturu sa airdome dodatkom u smartpotovima uz sannies tablete u worm humusu, tera preti (bio humus) i malo canna pro plusa uz guano complete, alfa alfa i naravno mykor/trichoderma.. uz to šibamo boomboom/heaven/mother tea i možda koji gutljaj green sensejšna u cvatnji, sortiment je ogroman, nastojat ću da ne kompliciram a uz to ću sutra još započeti automate GSC od Fastbudsa, pa bom zvrcnem i dnevnik pod istim mixom substrata samo u smart potovima..
Smile - Chocolate haze - Critical - Black Jack... panel e27 380 w... toping uraden, pricekati cemo jos malo pa lst... 20 - 35 L potovi... Edit: sada preko slike skontao da sam fuljnio smilea u topiranju... ha nista ponavljanje gradiva je majka znanja... pozzz
CBD Mango Haze - CBD Crew seeds... Pot 35 L... DIY led e27 panel... ima jos cca 4 tjedna...Veselo ocekujemo njegov kraj jer cijeli ide u ulje... full organic...
Gore lijevo BlackJack
Gore desno Critical Plus
Dole lijevo Chocolate Haze
Dole desno Smile
Box made by Hermic 1 x 1,5 x 2
Svjetlo led DIY e27 panel max 380 w made by Hermic
Pot mix 20 - 35 L mix by Hermic
Cca 6 dan 12 - 12
Pored njih CBD Mango Haze 3-4 tjedna pred kraj...