Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Danas odrađen flush, tako da racuna na ce kroz par dana ici na zicu
Kako sam selio biljku sa balkona u kupaonu, usput napravio mali photo shoot:
Full:
Buds:
Trichomes:
Biljka je lagano promjenila boju listova u neku tamnu ljubičastu, i vecinu osusenog i odumrlog lisca sam maknuo tako da ovi budovi u sredini i dubini ulove koliko toliko svjetla i sazriju do kraja. Uglavnom plan je da ju skidam u nedjelju (za 2 dana). Sto se tice trihoma, ima jos i prozirnih, vecina je mutno, a ima i ambera.
Prije tjedan dana sam skinuo jedan manji vrh, to nabrzinu posusio i naravno zapalio, rad odličan, s obzirom da se prakticki radi o popcorn vrhu koji je bio nezreo i posusen doslovno na radijatoru. Tako da racunam da ce sve skupa na kraju biti bar za 20% bolje (dodatni tjedan dana sazrijevanja, main budovi, kvalitetno susenje i propisan curing)
Sad samo ostaje vidjet koliko ce na kraju biti suhe mase, ali za sad sam prezadovoljan.
Konačno harvest time, do tada sam lagano trimao lisce i danas ju raskomadao i stavio da se susi u box:
Danas sve na žici:
Ukupno izvagano 1102 grama sa svim stabljikama, ali sve je bilo ok suha, odnosno dovoljno je proslo do zadnjeg zaljevanja do harvesta (5 dana).
Sad treba samo vidjet koliko ce na kraju biti kad se sve osusi i stavi u staklenke i naravno smoke report
Hvala svima koji su svojim savjetima pomogli da izguram ovo sve do kraja (i ovdje u dnevniku, na drugim temama i na pm) jos je ostala ta ukupna suha tezina, te smoke rep. i naravno sljedeci dnevnik
Na kraju susenja je bio 250g suhog i nakon curanja je bio 225g.
A durban, ne znam nisam nikad pusio drugi durban pa da mogu usporedit, ali rad je dobar, ne zabija, i dugoročno definitvno nisam lijen kao od recimo klasičnih zabijača ili albanke.
Za prvi put stvarno ne mogu biti nezadovoljan, naravno uvidio sam neke sitnije greske koje sam napravio i one ce naravno biti ispravljene na sljedecem growu koji ce biti nesto zahtjevniji, ali nadam se sa jos boljim rezultatima.