Pa i od barbe mazar ima isti virus pa vidiš kak je završilo.aha a vidio sam da si spominjao taj 'virus' prije u postovima
Kolega pratim,učim i zahvalan sam na tome..buduci da je bilo rječi o fosforu,evo da spomenem kako sam prije hesia imao samo 'plantela universal' koju sam davao u vege zajedno s rootexom ,kazu da je dobar za korjen i stvarno radi posao u vege bolje od plantele, folijarno biljke polude ..znaci fosfor ima svoju ulogu u cjeloj fazi,ili biljka reagira na neki od drugih spojeva?Dušik daješ ciljano u pojedinim fazama i /ili prema osobnoj procjeni ukoliko ranije procjeniš da treba. Za sve postoji razlog pogotovo kada se zaletava u cvjetanje,a ne zato šta se može... generalno možeš ti njima davati svega i svašta bilo kada..samo šta ćeš dobiti kao odgovor to je pitanje... U cvjetanju dušik je komponenta koja sa prvog mjesta pada medju zadnje ... Dok u vegetaciji ti je dušik numero uno., sa fosforom je ista priča...Itd..
Slobdono ti njih šibaj sa dušikom u cvjetanju ako pokaže da treba.Ali npr da si joj dao jednu poštenu dozu kod flopa na 12 /12 ja vjerujem da do bljedila nebi doslo .