Pozz
I ja sam toga misljenja da se treba kulturno pisati i da dnevnici treba u sebi da imaju neke rasprave, obljasnjenja, jer ih to cini bogatijim.
Ako toga nebi bilo onda se nezove dnevnik nego prirucnik kako sta da se radi.
Kako svet ide napred tako se i stvari vezane za nas hobi menjaju. Dolaze neke nove ideje, predpostavke, dokazi pa bi i mi morali ici napred.
Mozete pogledati neke strane stranice sa istom tematikom. Imaju toliko bogatih dnevnika sa toliko stranica da ti treba dva dana da procitas dnevnik a puni su korisnih informacija a i nekorisnih pocetnickih pitanja. Sigurno je glupo citati ono sto znas po neznam koji put ili odgovarati na 1000 puta postavljeno pitanje al toga je bilo i bice uvek al ti si se kao admin, moderator, prijatelj foruma obavezao na nesto.
Ako nesmeta onome ciji je dnevnik
the Dreamer@ Ljudi, ja ne znam gdje je zapelo, tj. tko si je što krivo protumačio, ali ovo je grow report i svačiji su komentari dobrodošli. Tko još radi dnevnik radi slika? Zar bih onda slike bile od bolesnih listova? Normalno da ne mogu poslušati svaki savjet jer onda bi svega i svačega napravila. Zapravo, iznimno mi je drago da se javljate i da mogu čuti različita mišljenja, pogotovo ako dolaze iz iskustva. Eto, nadam se da smo to razjasnili.
edit: i nije mi jasno što svima toliko smeta broj stranica...pa nebi ih bilo toliko da nismo imali o čemu raspravljat...
nebi trebalo ni drugome. Ko ima nesto da mu smeta u dnevniku neka slobodno napise "tako i tako stoje stvari molim te da nepises vise u moj dnevnik. Nema ljutis sve kulturno netreba onda netreba i ides dalje.
I mnogi od nas nemaju sa kim podeliti svoju nevolju, radost, pitanja i neznanje svoje pa im je ova stranica jedini izlaz za to.
( sa ovim neopravdavam postavljena pitanja po 1000-diti put a i dnevnik sa malo slika nije bas interesantan )