Citati

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Jolly Joker

Compost your enemies!
Prijatelj Foruma
14.10.2010
1.484
9.149
258
Zanimljivo da ste ovu temu načeli baš sad. :) Ne postoji slučajnost, kažu.

Gledam ovih dana nešto o demonima i kažu da se hrane negativnim emocijama a najviše strahom te da u bibliji ima preko 500 stihova gde se spominje kako ne treba strahovati.

A opet, kažu neki da je strah dobar te da ne možeš biti hrabar bez straha jer nije hrabrost uraditi nešto čega se ne bojiš već baš suprotno - uraditi iako se bojiš.

Ko će mu ga znati… :D

Jolly Joker

Compost your enemies!
Prijatelj Foruma
14.10.2010
1.484
9.149
258
Sad si me podsetio na jedan trip na pečurkama od pre koju godinu.

Gledam u sebi šta ima i na jednom mestu nepregledni red likova koji stoje nepomično kao statue. Poput nekih vojnika u stroju koji gledaju napred i ne obaziru se na mene. Ja kontam “šta ćete vi u meni” te jednog oteram ali kako je on otišao tako ga je samo drugi zamenio i slika opet ista. Ja razmišljam kako mi možda oni u stvari trebaju i kako možda treba da pitam šta su umesto da ih teram. Međutim oni su sad ljuti jer sam onog oterao bez razloga i neće ni jedan sa mnom da priča. :confused:

I ode trip dalje bez da saznam. :D

“Kada nečisti duh iziđe iz čovjeka, luta bezvodnim mjestima tražeći spokoja. Kad ga ne nađe, rekne: ‘Vratit ću se u kuću odakle izađoh.’ Došavši, nađe je praznu, pometenu i uređenu. Tada ode i uzme sa sobom sedam drugih duhova, gorih od sebe, te uđu i nastane se u njoj. Na kraju bude onomu čovjeku gore nego na početku.”

Ili malo vulgarnija verzija: “Da isteraš zlo, trebaš uterati dobro”. ::sex::