Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Pozz vutrici i vutrice... imam jedno pitanjce... zapeo mi za oko tutankamon fem ne auto... kakav je, sta nudi,okus, jacina...ako je netko radio s tom sortom da me malo educira...btw planiram svoj prvi grow s njim odradit..
Tnx ljudi..al sam se nacito ovih dnevnika..imam osjecaj da sam ga vec uzgajo ...ugl definitivno sam odlucio krenut sa tutekom samo cekam placu za sjeme i gnoivo te uskoro otvaranje dnevnika..i najbitnije od svega moram nekog od mentora zagnjavit
Drugari, jel imate neke predloge za biljcice protiv raka dojke....?
Za box 120 x 120 x 200 1000w
Ako moze da stane 5 biljki plus jedna biljka za pusenje protiv stresa?
Sve sam procitao ali nikako da se saberem oko biljki...
Jasno mi je da su preporuke nezahvalne ali stvarno bih bio zahvalan na pomoci
Ovo bi mogao sljedece za 2 mjeseca ubost da probam. Ako netko ima iskustva ili preporuku neke drugo sorte koja skoro nema thc-a neka slobodno napise. Kako mi i malo thc-a loše utjeće na um prisiljen sam na ovakva rješenja do daljnjega.
Phylos Galaxy koristi podatke DNK sekvenca na karti odnose između tisuća kanabisa sorti. To je 3D vizualizacija kanabisa u svijetu. Phylos genotip je genetički test identitet koji nudi smještaj u galaksiji, zajedno s genetskim izvješćem i digitalni marketing alata.
Pozdrav! Jel se neko susreo out sa silver hazeom #9 sensi? Kakav dobar savjet cemu je vise sklona? Planiram jednu gnojit s hesiem a drugu organic,
Crne, smede zemlje, kokos, kokoš, guano, gnoj
Caos ljudi... imam jedno pitanje. Boks je velicine 90x90x170 400w. Koje biste biljke preporucili? Prvi grow i nemam iskustva. Citala sam, citala i citala ali prakse nemam. Ako ima koja dobra dusa da me savjetuke u vezi sjemena?
Odaberi ono što ti se sviđa. Možeš stavit 2 vrste ali gledaj da se relativno slično rastežu u cvjetanju i da slično završavaju. Možeš ti i više vrsta ali to ti je onda malo zahtjevnije... stavi neke hybride, stabilne i šta su easy to grow... moja preporuka, Blue Dream ili Moby dick ako ćeš malo više uplifting
Nije mi bitno toliko trajale 20 dana krace ili duze. Voljela bi da to nebude tako zahtjevno, da naravno ima materijala na kraju. Da nisu plahe da ih zeznem nekom sitnicom
ne bas farmako, al ajd... takodje visi % cbd se dobija prostim ukrstanjem/hibridizacijom, nema potrebe za gmo, sto sumnjam da je kod onih super autosa sa stich0.1 stich0.2 od flash seeds.