if it works.... hahhahaauuu dobro da je vracena i neki dobar inzenjer je slozio drzac na rezervnoj
sad cu ja svima napravit piramidice od zemlje. zadnji krik civilno biljnog inzinjerstva. jos ucim visine sa cxb pa se sve izduzile.
if it works.... hahhahaauuu dobro da je vracena i neki dobar inzenjer je slozio drzac na rezervnoj
Nisam jos doso do tog lvl da dodjem kod tebe na instrukcijedajem instrukcije pon-sri-pet od 16-19. pauza za pljugu od 16.30 do 18.30. pa se javi
Igraj se malo al svakako je bolje da se i malo izduze nego da izgorejos ucim visine sa cxb pa se sve izduzile.
za sada jos nista osim pred 3 dana full root, powerzyme i supervit. sad su dobile cistu vodu s rootbastic-om. za cca tri dana kad se osuse ide samo voda i root. za dalje cu napisatSamo mala zmolba...pisi malo detaljnije hranjenje biljaka..nesto me "svrbi"
Rokaj dotore,samo rokaj
vent radi super, ljulja se sve, lampa na cca 40. spustim na 35 pa cemo vidjet. ukrotim ja njih ovako ili onako, ne brinem se al ocu sa sto manje gresaka odraditSretno stipe,smanji visinu ako se jako izduzuju ali ne manje ispod 35cm. Ako krene przit upali vent na najjace da ih njise ko bura prsute i bude sve ok. Nisu one tako opasne ako znas sa njima rukovati,fino se one ukrote. good luck
Samo toza sada jos nista osim pred 3 dana full root, powerzyme i supervit.
hps i mh znam u dusu i sad mi je taj led nov a ne stignem proucavat neg po cijele dane to bez nadzora budeMh je mama, Hps je tata...daju tu neku ljubav i toplinu deci da pucaju od zdravlja i sreće...
je. 7w grijac sa ebaya. nemam pojma kolko dize al za klijanje u casicama je najbolja stvar da odrzava vodu mlakom... ili tanjuric di klijas. par stupnjeva digne tek tolko kolko treba.@Stipe druže jel ti ono grijača ploča za terarije pod biljkama? Ako je kolike snage i koliko ti temp popravlja?
je. vent kad puse u hladnjak je iste temp ko i u boxu i na dodir nema razlike. za ljeto ko stvoreno, za zimu samo u 0-24 grijanoj prostoriji.Leden taj LED zimi.. Sad ce one uhavtit zalet cim se malo ugriju pod MH
.........................................................................................jede to hps i mh svaki dan