desilo se svjetlo sad bi ti komade da ti twerkaju u spotu hehheheJa čekam da se nešto desi u videu a ono samo trance udara.. tpca tpca tpca tpca
Sretno!
temp hladnjaka ugodno topla, cca 35 mozda, temp u boxu oko 25, box grijem centralnim grijanjem i nemam ispuh trenutno uopce. lampa ugrije sa sobne 23 na 25 ccaKolika je temp hladnjaka, cca? Kolka je temp vega boksa? Cime ces grijat vega boks?
vidi se ko cita postp.s. mislim da si falio pocetak zivota biljke za mjesec dana,mi smo u 10mj...
Nije on nista falio,tako kod njega inace izgledaju biljke od mjesec danap.s. mislim da si falio pocetak zivota biljke za mjesec dana,mi smo u 10mj...
Snimiš mu spot kada hedovi počnu visiti, pa neka zamisli kako twerkaju , sretno Stipe, i da berićetno bude, još mix hps i cxb3590, ima da gorisad bi ti komade da ti twerkaju u spotu hehhehe
dajem instrukcije pon-sri-pet od 16-19. pauza za pljugu od 16.30 do 18.30. pa se javi,tako kod njega inace izgledaju biljke od mjesec dana
srece uvijek treba. sa nametnicima, plijesni, opremom i takvim pizdarijama uvijek treba malo sreceuvek mi cudno da napisem srecno nekom ko vec zna da gaji
ma sta cudno, odma vadim papirne maramice!
malo nategnuto al cu dat sve od sebe sa manibušom bez problema, sa ovima nemam pojma kaj me cekaTo je to... idemo na kilu
gori gora, gori borovinaima da gori