Zbavi sebi kakvu mikorhizu, po mom ukusu, jedni od boljih preparata su: Great White od plant sucessa (ali preskupo je), i po meni veoma ok cijeni:
TNC MycorrMax (na amazonu košta 13 eura 75 grama, ja dajem po biljci 15 grama jednom, što im bude dovoljno), zatim si zbaviš BioBizz Heaven (on ti je stimulator/dodatak vitamina, amino/huminokiselina i kojakvih čuda još ima u sebi), usput jednom nedeljno dodaš kašiku meda ili melase kada normalno zalivaš, sa tim hraniš mikorhizu/mikrobe/fungi/bakterije u zemlji (sada će se neko pronaći i govorit da to ne treba raditi, jer oni kao daju to samo pred kraj) a kada pogledaš tamo Carboload od Advanced Nutrientsa koji u sebi tako reći to posjeduje da hraniš mikrobe/fungi/bakterije, i još SVI koriste Carboload kroz svako zalijevanje, znači di je tu logika onda nehraniti "prirodnim" načinom tj medom/melasom jednom ili svako druge nedelje mikrobe u zemlji, umjesto npr da carboload kupuješ..
Zavisi sve koju zemlju koristiš, taj potground H nisam koristio, ali ako se odlučiš za biobizz zemlju, npr za light, onda ideš po njihovoj tablici,
ja inače stavim 15g mikorhize preparata u vodu, ostavim da prenoći, i tako zalijem, i idem po tablici:
grow 1x nedeljno, heaven uz svako normalno zalijevanje i uz to carboload ili med/melasa jednom ili svako druge nedelje.. i to je to