Ekipa gubim li puno ako ovo sad skinem "auto 00kush", mislim da pise oko na netu piše" 60-65days from seed to harvest", ova je napunila 70, a tim da prvih 15 dana je rasla na balkonu pa tek onda hps. "Gubim li puno" najviše se odnosi na kvalitetu ali i podatak o kolicini nije naodmet. Izgledala mi je zrelije prije par dana kada su se skoro sve pistile uvile i posmeđile, a nazad 2 dana se pocele kao kukuljice otvarat i izlazit nove bjele deblje od onih smeđih uvijenih..nemam mikroskop ali makro foto mi pokazuje da je 90% trihinoma mlječnih , ostalo je prozirno ali isto tako mi se čini da vidim i par amber glava. Pitanje mi je bitno radi prostora jer pate ostale mlađe i potencijalno mnogo potentnije zbog ovog kusha..a i nemam sta za pusit doslovno, treba mi samo nekakav poticaj ili izlika da uzmem škare u ruke..ili ako opcija da moze u mrak i tu sazrit vise u par dana , moze i to, svaki dan u boksu je borba, a ako bi je makno dobio bi 80% te borbe da se slikovito izrazim.nadam se da me shvacate, nemam tu nego ove dvi slike od maloprije
, i neke od jucer ali nisu bas dobre za ovu analizu
I da stvar bude gora , kako je napredovala meni se stvarno cinilo da ce joj trebat negdje oko 60 dana pa joj zato vise od 20 dana nisam davao nista osim vode, a chesse koji je zaostajao za njom, kojem treba i do 100 dana u tom periodu je dobio 2 puta gnjojivo 5-46-6 i plantela universal i sad je prestigao velicinom hedove ovog kusha skoro za duplo, znaci i tu sam izgubio bar 20-30% konacne kol cvjeta.
Hvala unaprjed
I da stvar bude gora , kako je napredovala meni se stvarno cinilo da ce joj trebat negdje oko 60 dana pa joj zato vise od 20 dana nisam davao nista osim vode, a chesse koji je zaostajao za njom, kojem treba i do 100 dana u tom periodu je dobio 2 puta gnjojivo 5-46-6 i plantela universal i sad je prestigao velicinom hedove ovog kusha skoro za duplo, znaci i tu sam izgubio bar 20-30% konacne kol cvjeta.
Hvala unaprjed
Poslednja izmena od urednika: