Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Ok. Prekosutra zalijes sa 3-5x vecom kolicinom vode od pota. Ak ti je pot 30L, zalijes sa cca 100L vode da ocistis od gnojiva. I onda jos koji put zaljevanje samo sa vodom pa rezi. Flush ide 10-15 (neki i vise) dana prije berbe.
@Veddrinho je li autos u pitanju? Ako se ne varam, ja tu vidim i amber trihome. E da li mi se cini zbog sunca, ne znam, vidis li ti amber trihome u hladu?
Nije autos, feminised od RQS. Da, vide se amber i u hladu, recimo, 10% po gornjim hedovima... Sve se mislim da bi bilo mnogo tih 20 dana mada sve je moguce... Proslu sam zeznuo preranim skidanjem, ne bih da sad sa ovom zakasnim
Ja skoro sve sorte kupujem od RQS. Imaju vrhunsku genetiku ali što se tiće procjene lažu ko pasi.
Ako kažu da biljka cvita 10 tjedana, to znači minimalno 12-13 tjedan ili čak i više.
Radi se o jednom automatu Sam izgled biljke ne pokazuje da je skoro gotova,mršavi joj budovi i zeleno joj lišće...
...ali trihomi pokazuju drugu stvar,dok sam na glavnim budovima uhvatio pokoji amber a ovo su slike popcorna s donjeg dijela biljke
Što kaže vaša procjena ?
koliko vidim, dominiraju mlecni sa malo prozirnih, samo jedan il dva poprimaju amber boju. u zavisnosti sta zelis, mozda jos sedmicu il 10-ak dana pa skidaj