Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
pozz....biljcica je ww-auto u 55. je danu zivota...
znatizelje radi iso gledat trihome kad ono cini mi se da ima vec zutih, a pistile tek lagano pocele smedjit....
sta mislite?:sadbanana:
da, to i mislim pod zuti...smedji-amber...
slazem se da ima jos bar koliko kazes, nego mi cudno da se pojavili smedji vec sada - dva tri tjedna prije kraja..
pitao sam najvise radi flusanja...
btw, danas sam je jos jednom nahranio, kad se posusi slijedi flush pa kraj!!
Pocne zutit lagano prije nego predje u crvenkasto-smedju ilitiga vatrenu (amber). Ovisno o preferencijama beres kad ima par do 30-40% amber trihoma. Al tesko da ces to procijeniti ovako, nabavi si neki jeftini dzepni mikroskop, 10-15$ prek neta i budes miran. Sve ostalo je nagadjanje
Pozz,dok ne nabavim mikroskop eventualno ili ne uzmem povećalo ima netko možda kakvu procjenu?
Nothern Light i PP od RQS,ovo je milina,btwpower plant ima tako fini miris
@Mali Perica Koliko su sveukupno stare biljane? Taman tak 7-10 dana. Vjerovatno su mlijecni pa pricekaj jos koji amber ovisno onome sto zelis
Fino zgleda
Ak si nabavio mikroskop,obavezno prati i skidaj po volji. Ali minimalno jos 7 dana
@Zelenko63,stare su oko 95dana sveukupno
Mikroskop imam ne kineski nego homemade ha ha,bolje ista nego ništa! Kada mi iskusniji kažu da fino izgleda ja zadovoljan! Ima slika mikroskopa trihoma u dnevnik uzgoja - galerija sa komentarima ako nisi vidio...
Pa hvala na odgovoru
je,je! dobro ti je tako.. Flush pa skidanje.. vidio sam po slikicama takmo da ti i trihomica ima koji su poceli zutiti/smediti... kidaj kad oni budu negdje 30% a ovo ostalo milky...