Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Pozdrav još jednom ispričavam se što sam ovako dosadno :shit2: Nije vrag mira dao pa sam posudio fotić i nekako skombinirao slike. Moram na 4 dana van zemlje, dal da sječem, stavim u mrak, uopće polijem? Ili pak pustim ta 4 dana vani. Meni ti trihomi izgledaju mliječno ja bi to brao!? NAJLJEPŠE MOLIM HITNO ODGOVORE
Uzmi mačetu i sjeci, ajde ajde. Nemoj kukati poslje. Nema mitova, to su činjenice, samo za to treba većina trihoma porumeniti a kod tebe ih je većina poluzamućena.
Ova moja pri kraju, ne bih da sad nesto zeznem kao prosle godine sa Royal AK Auto kojega sam ubrao preeeeerano. Napominjem da NI JEDAN list nije zut, kao da nije ni pocela da trosi ono sto je u listovima nagomilala. Ovo je Power kush, on bas brzo zavrsava, tako kazu. Ja bi brao i ne bi, mozete li mi pomoci
Probaj slikat u macro modu, da se vide trihomi.
Sa ove slike, glede da fan listovi ne žute još
nije spremna za berbu. Bez trihoma je teško
vise zaključit.
trihomi su providni, 10 posto mutni, ima po neki i da je amber, manje od 2 posto. Znam da nije jos gotova, nego da li je to za 2 dana ili za 10, to je poanta